1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Γιώτα Ναζίρη, NLP & Life Coach θα είναι ομιλήτρια στο 9ο Παγκύπριο Συνέδριο που διοργανώνει για τις 21 Μαΐου 2024 ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Με σκοπό να εμπνεύσει του επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θα πραγματοποιήσει την ομιλία της με θέμα «Μαθαίνοντας Τον Εαυτό Μου».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου και η επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου στοχεύουν κάθε χρόνο στην ποιοτική αναβάθμιση του συνεδρίου με στόχο να δίνουν περισσότερη αξίας στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη τους που δίνουν το παρών τους στο συνέδριο.

Η Γιώτα Ναζίρη είναι κάτοχος του NLP Master Practitioner Certification & Life Coach. Σπούδασε τουριστικά και γερμανικά σε Κύπρο και Αυστρία.  

Η εμπειρία της για 21 συναπτά έτη στον χώρο των αερομεταφορών ως αεροσυνοδός στις Κυπριακές Αερογραμμές την επέτρεψε να είναι Συντονίστρια στα Σεμινάρια Αεροφοβίας που πραγματοποιεί το Μεσογειακό Ινστιτούτο Ασφάλειας Πτήσεων.

Κατά την διάρκεια των Σεμιναρίων Αεροφοβίας ανακάλυψε το κενό που υπάρχει αναφορικά με την εκπαίδευση των αεροσυνοδών σε σχέση με τα συναισθήματα που κυριαρχούν σε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Από το 2023 υλοποιεί σεμινάρια αεροφοβίας στους υποψήφιους αεροσυνοδούς του κορυφαίου και πιστοποιημένου από την ΙΑΤΑ κολλεγίου της Ελλάδας. Παράλληλα, υλοποιεί προσωπικές συνεδρίες σε επιβάτες για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση της φοβίας που έχουν τα συγκεκριμένα άτομα αναφορικά με την προετοιμασία και την πραγματοποίηση μιας αεροπορικής πτήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ - Δήλωσε συμμετοχή

Για τους τομείς της αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και ηγεσίας υλοποιεί επιχειρηματικά σεμινάρια σε εταιρίες διαφόρων κλάδων, όπως ασφαλιστικές, φρουρών ασφαλείας, εκπαιδευτικούς και σε πολιτικά πρόσωπα.

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Ο ΠΣΕΑΔ δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε προνομιακή early bird τιμή μέχρι 30/04! Οι early bird τιμές είναι κερδίζεις συμμετοχή με 40 ευρώ αν παρακολουθήσεις δια ζώσης το συνέδριο ενώ αν επιλέξεις διαδικτυακή παρακολούθηση με το early bird εξασφαλίζεις συμμετοχή με 25 ευρώ!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Τέλος, ο σύνδεσμος έχει ήδη ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πρώτους Χορηγούς του Συνεδρίου!

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

SoEasy Insurance

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurosuccess Consulting

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.