1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. Η ασφάλεια υγείας δεν είναι πολυτέλεια ούτε στην εποχή του ΓεΣΥ!...

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι πολυτέλεια ούτε στην εποχή του ΓεΣΥ! – Η AIC Insurance αναλύει τι πρέπει να προσέξετε!

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι πολυτέλεια ούτε στην εποχή του ΓεΣΥ! – Η AIC Insurance αναλύει τι πρέπει να προσέξετε!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την Ιδιωτική Ασφάλιση να αποτελεί την απάντηση στον φόβο και την αβεβαιότητα από τα τόσα απροσδόκητα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, η Ασφάλιση Υγείας αποτελεί ίσως την πιο σημαντική ασφάλιση αφού αυτή θα προστατέψει το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την Υγεία του και κατ’ επέκταση τη ζωή του.

Κάνοντας ένα συμβόλαιο Υγείας νιώθεις προετοιμασμένος για τα απροσδόκητα που μπορεί να συμβούν στη ζωή. Σε ένα ατύχημα, μία ασθένεια, σοβαρή ή μη, η ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης θα είναι εκεί να μας στηρίξει και να κάνει την όλη εμπειρία όσο γίνεται πιο ανώδυνη. Έτσι θα νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια για μια καλύτερη ζωή αφού θα έχουμε θωρακίσει την Υγεία μας στα αναπάντεχα της ζωής.  

Γιατί να κάνει κάποιος Ιδιωτική Ασφάλιση την εποχή του ΓεΣΥ;

Παρότι σαφώς υποστηρίζουμε ένα υγιές εθνικό σύστημα υγείας, δυστυχώς από τη μέχρι σήμερα λειτουργία του παρατηρούμε διάφορα προβλήματα τα οποία επιβάλλουν θα λέγαμε την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας, για να είναι κάποιος βέβαιος ότι η Υγεία του θα είναι σε καλά χέρια εάν του συμβεί οτιδήποτε. Ανάμεσα στα προβλήματα του Γενικού Συστήματος Υγείας εντοπίζουμε το πρόβλημα ότι δεν υπάρχει θεσμός για την καταγραφή και επίλυση παραπόνων μεταξύ ασθενών και επαγγελματιών υγείας. Ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι για ορισμένες επεμβάσεις υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής, καθώς και μεγάλη καθυστέρηση εξυπηρέτησης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο κόσμος κυρίως στις πρώτες βοήθειες. Οι δε επαγγελματίες υγείας, ιδίως στα κρατικά νοσηλευτήρια, υπογραμμίζουν την υποστελέχωση των τμημάτων και την έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nimela Insurance Blog: Γιατί να κάνω Ασφάλεια Υγείας και τι να προσέξω;

Ακόμη, ο αριθμός των φυσιοθεραπειών για τους δικαιούχους του ΓεΣΥ δεν είναι ικανοποιητικός για την αποκατάσταση των ασθενών σε ορισμένες περιπτώσεις.

Με την προσωπική ασφάλιση υγείας, τα πιο πάνω προβλήματα ελαχιστοποιούνται και ο πελάτης έχει άμεση πρόσβαση σε κάθε θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί, τόσο στην Κύπρο αλλά το σημαντικότερο και στο εξωτερικό με θεραπείες και εγχειρήσεις ενώ η άμεση και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση είναι ακόμη ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ιδιωτικής ασφάλισης.

Όλα αυτά διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης υπόστασης προσφέροντας στους πελάτες μας κάλυψη για το κυριότερο αγαθό, που είναι η υγεία.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές πριν ασφαλίσουν την Υγεία τους

Είναι σημαντικό οι καταναλωτές να αφιερώσουν τον αναγκαίο χρόνο για να μελετήσουν τους όρους και πολύ περισσότερο τις εξαιρέσεις του συμβολαίου που σκέφτονται να αγοράσουν. Η ειλικρινή συνομιλία με ένα ασφαλιστικό σύμβουλο θα τους βοηθήσει να ξέρουν  τι θα αγοράσουν και τι θα υπογράψουν.

Είναι η Ασφάλεια Υγείας είδος πολυτελείας σήμερα;

Σε καμιά περίπτωση η ασφάλιση γενικότερα δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά είναι κάτι που ο κάθε πολίτης πρέπει να έχει τη σωστή ασφαλιστική συνείδηση και κουλτούρα έτσι ώστε να εξασφαλίζει τον εαυτό του, αυτούς που αγαπά και την περιουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι βασικές παροχές του ΓεΣΥ και οι εισφορές που πληρώνουν εργοδότες και πολίτες!

Ειδικότερα στην ασφάλεια υγείας, με μια σωστή ανάλυση αναγκών σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, ο πελάτης μπορεί με βάση τις δικές του οικονομικές δυνατότητες να προσαρμόσει ένα πρόγραμμα υγείας που θα ικανοποιεί τις δικές του ανάγκες.

Μία λύση για να κρατήσουμε χαμηλό το ασφάλιστρο είναι να βάλουμε στο συμβόλαιο  αφαιρετέο ποσό (excess) με βάση την οικονομική δυνατότητα του πελάτη.

Γιατί να εμπιστευθείτε την AIC Insurance;

Η AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd ιδρύθηκε το 2018.

Είναι η φυσική εξέλιξη μιας «υγιούς» πορείας που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014, όταν ο κύριος φορέας της Εταιρίας κος Αντίγονος Θεοδώρου ξεκίνησε την καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στη MetLife.

Θέτοντας από την αρχή τον πήχη ψηλά κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο να γίνει ο κορυφαίος ασφαλιστής στο κλάδο Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων.

Σήμερα με αφοσίωση στα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και επαγγελματισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη , είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις προσαρμοσμένες πάντοτε στα θέλω του κάθε πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία που έχουμε με τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες της Αγοράς.

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός που εξαργυρώνουμε καθημερινά , μας δίνουν τη δύναμη να θέτουμε ακόμα πιο ψηλούς στόχους πάντα όμως με γνώμονα τον πελάτη μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σαν την υγεία εν έσσιει! Ασφάλιση Υγείας: Ένα σχέδιο ασφάλισης που προσφέρει σιγουριά και αξιοπρέπεια

Ο κυριότερος μας στόχος είναι να εντοπίζουμε τις δικές σας πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες, να προβλέπουμε τους πιθανούς κινδύνους και να σας παρέχουμε προστασία από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή ζωή και την επαγγελματική σας καριέρα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.