1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!

Hλεκτροκίνηση: Η DAT Hellas δίπλα στους επαγγελματίες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι γεγονός πώς τα τελευταία χρόνια η διεθνής αγορά των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μεταλλάσσεται, σε μια προσπάθεια μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και απεξάρτησης από το πετρέλαιο. Η λύση σε όλα αυτά είναι τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα οποία πλέον έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Όπως καθετί καινούργιο, έτσι και τα ηλεκτρικά οχήματα πρέπει να τα γνωρίζουμε εις βάθος και ειδικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διαχείριση της ζημιάς, όπως οι πραγματογνώμονες, οι μηχανικοί, το προσωπικό οδικής βοήθειας, ακόμα και η πυροσβεστική που θα χρειαστεί να επέμβει έπειτα από ένα ατύχημα! Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, που όσο περνάει ο καιρός αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, είναι κατασκευές που απαιτούν γνώση κι ακριβείς χειρισμούς.

Υπό αυτό το πρίσμα η DAT Hellas, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου αυτοκινήτου, διοργανώνει υπό την αιγίδα της DATAKADEMIE ένα μοναδικό σεμινάριο στην χώρα μας με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ». Αυτό το πρωτοποριακό επιμορφωτικό event θα λάβει χώρα στις 8 & 9 Απριλίου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο AthensAvenue, στη Λεωφόρο Συγγρού 182 στην Καλλιθέα.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:

  • Ηλεκτρικοί κίνδυνοι και πρώτες βοήθειες
  • Βασικά στοιχεία της τεχνολογίας  Υψηλής Τάσης
  • Τεχνολογία Υψηλής Τάσης & μπαταριών
  • Ενεργοποίηση τάσης του συστήματος Υψηλής Τάσης
  • Ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται ηλεκτρικά/υβριδικά οχήματα
  • Προοπτικές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η «επανάσταση» των ηλεκτρικών οχημάτων: Tι σημαίνει για τις Ασφαλιστικές εταιρείες;

Οι συμμετέχοντες πέρα από τη θεωρητική προσέγγιση θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και στην πράξη όλα όσα θα έχουν συζητηθεί από τον εισηγητή κι εκπαιδευτή κ. Ingo Röder, (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & πιστοποιημένος πραγματογνώμονας  ηλεκτροκίνησης, συνεργάτης της DAT GMBH), μιας και στο χώρο του σεμιναρίου θα βρίσκονται δυο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα Peugeot e-208 και το VW e-Up !

Η DAT Hellas όμως δεν σταματάει εδώ, μιας και στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των επαγγελματιών του κλάδου, το εν λόγω σεμινάριο είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα, στην εταιρική μας ιστοσελίδα, https://www.datgroup.com/el-gr/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.