1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Eurolife: 4 Λόγοι γιατί να διαλέξω αποταμίευση με Ασφάλεια Ζωής

Eurolife: 4 Λόγοι γιατί να διαλέξω αποταμίευση με Ασφάλεια Ζωής

Eurolife: 4 Λόγοι γιατί να διαλέξω αποταμίευση με Ασφάλεια Ζωής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ασφάλεια Ζωής με αποταμίευση είναι ένα είδος ασφάλειας ζωής που συνδυάζει την κάλυψη ζωής με την αποταμίευση χρημάτων.

Πιο κάτω περιγράφονται τα 4 πλεονεκτήματα για να την διαλέξεις:

1. Ασφάλιση Ζωής: Όπως και άλλες ασφάλειες ζωής, παρέχει προστασία στην περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, καταβάλλοντας ένα ποσό στους δικαιούχους του συμβολαίου.

2. Αποταμίευση: Πρόσθετα από την ασφάλιση, μέρος των προκαθορισμένων πληρωμών κατατίθεται σε επενδυτικά ταμεία τις επιλογής σας που ενδέχεται να αποφέρουν σχετικά ψηλές αποδόσεις.

3. Στόχος Αποταμίευσης: Ο ασφαλισμένος μπορεί να θέσει συγκεκριμένους χρηματοοικονομικούς στόχους, όπως τη συνταξιοδότηση ή την εκπαίδευση των παιδιών και να αποταμιεύσει για αυτούς τους σκοπούς.

4. Φορολογικά Οφέλη: Τα ασφάλιστρα και οι αποδόσεις αποταμίευσης μπορεί να επωφελούνται από φορολογικά πλεονεκτήματα.

Η Ασφάλεια Ζωής με αποταμίευση προσφέρει έναν τρόπο να συνδυάσεις την προστασία της οικογένειάς σου σε περίπτωση απώλειας ζωής με ένα επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο τη δημιουργία κεφαλαίου για το μέλλον.

Πριν αποφασίσεις, είναι σημαντικό να συζητήσεις τις επιλογές σου με τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο για να κατανοήσεις τις λεπτομέρειες και το κόστος που σχετίζεται με αυτόν τον τύπο ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  3 Ασφαλιστές που μεταδίδουν την αξία της ασφάλισης στο Tik-Tok

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.