1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Επιβεβαιωμένο: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας στην...

Επιβεβαιωμένο: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο.

Επιβεβαιωμένο: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο.
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 12 Φεβρουαρίου, είχε κλείσει deal για εξαγορά εταιρείας γενικού κλάδου με μακροχρόνια ιστορία στον ασφαλιστικό κλάδο στην χώρα μας σε οργανισμό Ισραηλινών συμφερόντων ο οποίος έχει και άλλες δραστηριότητες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της αγοράς, πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία «Eurosure Insurance Company Ltd» η οποία δραστηριοποιείτε στην Κυπριακή αγορά από το 1992.

Με την έγκριση της εξαγοράς από την Έφορο Ασφαλίσεων, η πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας που ανήκουν στην κ. Ρέα Χριστοφίδου και την εταιρεία της R. Christofidou Ltd θα μεταβιβαστούν στην εταιρεία «All Seasons Underwriting Insurance Brokers Limited». Κατά την ίδια ημερομηνία θα μεταβιβαστεί και η διοίκηση της εταιρείας.

Η «All Seasons Underwriting Insurance Brokers Limited» δραστηριοποιείτε ήδη στην Κύπρο σαν μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων και είναι εγγεγραμμένη και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Εφόρου Ασφαλίσεων ενώ σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εφόρου Εταιρειών, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζετε από τους Gilad Kariv, Paola Dell’olio, Shlomo Kariv, Κωνσταντίνο Τσαγγάρη, Μιχάλη Πισσαρίδη και την εταιρεία M.M.C.S Director Limited.

Επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των εταιρειών αλλά και της Αναπληρώτριας Εφόρου Ασφαλίσεων αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.