1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. Eurosure Insurance

Eurosure Insurance

Eurosure Insurance
Τηλέφωνο
22882500
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Λεωφ. Λεμεσού 5, 2112
Αγλατζιά, Λευκωσία
Έτος Ίδρυσης
1991
Κύκλος Εργασιών
€ 9,162,077
Προσφερόμενα Προϊόντα
Οχημάτων, Περιουσίας/Οικίας, Επιχειρήσεων, Υγείας
Περιγραφή

Η Eurosure Insurance Company Ltd είναι μια ασφαλιστική εταιρεία, η οποία καταχωρήθηκε στο μητρώο ασφαλιστικών εταιρειών Κύπρου το 1991 και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1992. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα ασφαλίσεων γενικού κλάδου και προσφέρει όλων των ασφαλιστικών προϊόντων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ο επαγγελματισμός, η ικανότητα και η εντιμότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Η Eurosure Insurance Company Ltd ή οποία δημιουργήθηκε από τη συνένωση ενός αριθμού επιχειρηματιών, καθώς και της εταιρείας Ρ. Χριστοφίδου ΛΤΔ, η οποία από το 1927 ήταν ο Ασφαλιστικός Πράκτορας της Phoenix Assurance PLC. Όταν το 1991, η Eurosure ιδρύθηκε από την Ρ. Χριστοφίδου ΛΤΔ, κατ ‘επιλογή της, σταμάτησε την συνεργασία με τον Οργανισμό Phoenix Assurance PLC και ανέλαβε, με τους μετόχους της Eurosure, να μεταφέρει τις δραστηριότητές της από τον Οργανισμό αυτό στην νεοσυσταθείσα Ασφαλιστική Εταιρεία.

Όλες οι λειτουργίες των ασφαλιστικών εργασιών πραγματοποιούνται υπό τη διαχείριση της Ρ. Χριστοφίδου ΛΤΔ, έστω και αν το προσωπικό όπως και το δίκτυο πωλήσεων απασχολούνται άμεσα από Eurosure Insurance Company Ltd.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η εταιρεία λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurosure δυνάμει των άρθρων του Καταστατικού της Εταιρείας, και δεδομένων των ισχυρών αρμοδιοτήτων που τους επιτρέπει, μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να εξασφαλίσουν ότι η σωστή διαχείριση και οι κατάλληλες διαδικασίες διαχείρισης, εφαρμόζονται.

Η Ρ. Χριστοφίδου ΛΤΔ, ως διαχειριστές της Eurosure διορίζει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.