1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Ελλάδα 32 χρόνια πριν: Μεταφορά τραυματία με ελικόπτερο ασφαλιστικής εταιρείας

Ελλάδα 32 χρόνια πριν: Μεταφορά τραυματία με ελικόπτερο ασφαλιστικής εταιρείας

Ελλάδα 32 χρόνια πριν: Μεταφορά τραυματία με ελικόπτερο ασφαλιστικής εταιρείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αξία ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου την καταλαβαίνει κανείς όταν κάτι απρόοπτο και πολλές φορές δυσάρεστο συμβεί. Εκεί είναι που η κάθε ασφαλιστική εταιρεία καλείτε να πράξει όλα όσα υποσχέθηκε και να φροντίσει να εξυπηρετήσει τον πελάτη-ασφαλισμένο με τρόπο θα τον κάνει να νιώσει πραγματικά ασφάλεια.

Ένα ωραίο ντοκουμέντο που βρήκαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας πάει πίσω 32 χρόνια και δείχνει την μεταφορά τραυματία με ελικόπτερο της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican.

Πρόκειται για απόκομμα εφημερίδας της εποχής που κατέγραψε το συγκεκριμένο γεγονός. Η εφημερίδα τότε έγραφε  «Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια ακόμη πτήση του ελικοπτέρου της INTERAMERICAN που είχε σαν σκοπό την μεταφορά του κ. Χρηστάκη Νικ. κάτοικο Αθηνών ο οποίος τραυματίστηκε στην πόλη μας κατά την διάρκεια κυνηγιού».

Η όλη επιχείρηση έγινε την Παρασκευή 6/10/1989.

Και συνέχιζε «Ο κύριος Χρηστάκης είναι πελάτης της ανωτέρω εταιρίας η οποία για μια ακόμη φορά απέδειξε την συνέπεια προς τους ασφαλισμένους της».

Δείτε την σχετική φωτογραφία πιο κάτω.

interamerican-helicopter-1989

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.