1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Έκλεισε με 4345 αιτήσεις το Σχέδιο Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης...

Έκλεισε με 4345 αιτήσεις το Σχέδιο Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο!

Έκλεισε με 4345 αιτήσεις το Σχέδιο Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ολοκληρώθηκε την περασμένη βδομάδα η περίοδος καταχώρησης αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών, για τις κατηγορίες χορηγίας Ε5 έως Ε15, αν υποβληθούν περισσότερες από τις πιο πάνω προβλεπόμενες αιτήσεις, θα διεξαχθεί κλήρωση, η οποία για σκοπούς διαφάνειας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας εφαρμογή σχεδιασμένη για διεκπεραίωση δίκαιης κλήρωσης, σε ζωντανή μετάδοση.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 17/3/2023 και ώρα 9:30 π.μ.. Η κλήρωση θα μεταδίδεται από τη σελίδα του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων στο Facebook (https://m.facebook.com/100069241418617/).

Σημειώνεται ότι, στην κλήρωση θα περιληφθούν όλες οι αιτήσεις, που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την πιο πάνω μέρα και ώρα (εκτός από αυτές που ακυρώθηκαν αυτόματα κατά το στάδιο της καταχώρησης με βάση την παράγραφο 8(ια) του οδηγού).

Η εγκυρότητα των αιτήσεων που καταχωρήθηκαν σε όλες τις κατηγορίες χορηγίας θα εξεταστεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης σε συνεδρία της μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την παράγραφο 9(γ) του οδηγού του Σχεδίου, οι αιτητές των οποίων η αίτηση θα ταξινομηθεί στις προς έγκριση αιτήσεις, θα ενημερωθούν για την προκαταρκτική έγκριση που έχουν λάβει. Ο αιτητής καθίσταται δικαιούχος του Σχεδίου από την ημερομηνία της επιστολής προκαταρτικής έγκρισης.

Με βάση την πιο πάνω παράγραφο καλούνται οι αιτητές να αναμένουν την επιστολή προκαταρτικής έγκρισης, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.