1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δυναμική είσοδος της Howden στην Κυπριακή Αγορά!

Δυναμική είσοδος της Howden στην Κυπριακή Αγορά!

Δυναμική είσοδος της Howden στην Κυπριακή Αγορά!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ένα φαντασμαγορικό cocktail πάρτυ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2023 στη Λευκωσία, η HOWDEN ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της εταιρείας στην καρδιά της Λευκωσίας.

Η HOWDEN ως ένας παγκοσμιού εμβέλειας παγκόσμιος αντασφαλιστικός και ασφαλιστικός μεσίτης, αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια γρήγορα και σταθερά. Με την εταιρεία να έχει μακροχρόνιους δεσμούς με την Κυπριακή Ασφαλιστική αγορά, η ένταξη στην ομάδα της εταιρείας του Κυριάκου Καλογήρου μετά την εξαγορά του ομίλου εταιρειών NICHE τον περασμένο Ιούνιο, σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στις πρωτασφαλίσεις (direct), διευρύνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό αντασφαλιστικό της ρόλο.

Το παρών τους, στο Coctail πάρτυ της HOWDEN που συνδιάστηκε με το πρόσφατο rebranding του ομίλου, έδωσαν εκπρόσωποι και στελέχη της Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς, ο πρόεδρος του συνδέσμου ασφαλιστικών εταιριών Κύπρου ΣΑΕΚ κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης καθώς και άλλοι επιχειρηματίες του νησιού.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου καθώς και η Γενική διευθύντρια της ένωσης, Ελίνα Παπασπυροπούλου οι οποίοι ήταν στην Κύπρο με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) αλλά και μίας κοινής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τους δύο οργανισμούς στα πλαίσια της στενότερης τους συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα ασφαλιστική κάλυψη για προστασία φορτηγών πλοίων από πόλεμο λανσάρει η Howden

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.