1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Δείτε ξανά το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live με...

Δείτε ξανά το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live με θέμα την κυβερνοασφάλιση!

Δείτε ξανά το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live με θέμα την κυβερνοασφάλιση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα άκρως επίκαιρο θέμα είχε στο επίκεντρο του το 16ο επεισόδιο της ζωντανής εκπομπής Insurance Talks Live που μεταδόθηκε χθες από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Με αφορμή τις πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και Κτηματολόγιο φιλοξενήσαμε 3 επαγγελματίες γνώστες του αντικειμένου με σκοπό να δούμε τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα στον κυβερνοχώρο και πως η ασφάλιση μπορεί να καταστεί ο σύμμαχος στους στην προσπάθεια ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων μιας τέτοιας επίθεσης.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους σε αυτό το 16ο επεισόδιο της εκπομπής μας ήταν οι:

  • Ιωάννα Κωνσταντίνου, Senior Underwriter Financial Lines, AIG Europe S.A
  • Γιώργος Κωνσταντίνου, Operations Manager, Trust Insurance Cyprus
  • Λάμπρος Κατσώνης, Solutions Director, GuardByte

Στη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης μιλήσαμε για τα είδη των κυβερνοεπιθέσεων και ποια είναι σε έξαρση, τους λόγους που οι τέτοια περιστατικά αυξάνονται συνεχώς ενώ από την άλλη είδαμε πως η ασφάλιση έρχεται να προσφέρει στήριξη και βοήθεια στις επιχειρήσεις, γιατί η κυβερνοασφάλιση είναι ακόμη πιο σημαντική στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ποιες είναι οι προκλήσεις του συγκεκριμένου κλάδου ασφάλισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη την εκπομπή και αφήστε μας στα σχόλια τη δική σας εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με την κυβερνοασφάλεια!

Με την ευκαιρία, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.