1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Δείτε τους χορηγούς του συνεδρίου του EVU –  5 με 7...

Δείτε τους χορηγούς του συνεδρίου του EVU –  5 με 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό!

Δείτε τους χορηγούς του συνεδρίου του EVU –  5 με 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μερικές μέρες μακριά βρίσκεται το ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης Ατυχημάτων (European Association for Accident Research and Analysis – EVU) που θα πραγματοποιηθεί στις 5 με 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Το συνέδριο στηρίζει σημαντικός αριθμός χορηγών και εκθετών, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται και η Κυπριακή εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων KKERS Claims Services.

Ο Πλατινένιος Χορηγός του συνεδρίου είναι ο όμιλος DAT, μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.

Aποστολή του ομίλου είναι να συλλέγει και να οργανώνει ολοκληρωμένα δεδομένα για την αυτοκινητοβιομηχανία και να παρέχει στον κλάδο τις κορυφαίες πληροφορίες.

Τον όμιλο DAT αντιπροσωπεύει στην Κύπρο η εταιρεία Lambros Papasavvas & Co Ltd.

Tο συνέδριο στηρίζει επίσης η εταιρεία DSD Dr. Steffan Datentechnik Linz – Austria, εταιρεία ανάπτυξης του γνωστού λογισμικού PC Crash, που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για την αναπαράσταση ατυχημάτων. Ακόμα το συνέδριο στηρίζει η εταιρεία Riegl, ένας διεθνής κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας αιχμής σε αερομεταφερόμενες, κινητές, επίγειες, βιομηχανικές και μη επανδρωμένες λύσεις σάρωσης λέιζερ με εφαρμογές στην τοπογραφία

Τέλος, ανάμεσα στους υποστηρικτές του συνεδρίου είναι το λογισμικό αναπαράστασης ατυχημάτων Analyzer Pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Χορηγός Επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το Cyprus Insurance News.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο πέραν των 250-300 συνέδρων με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Τα θέματα που παρουσιάζονται και συζητούνται στα συνέδρια του EVU αφορούν την οδική ασφάλεια, την τεχνολογία οχημάτων σε σχετικά θέματα, μεθόδους αναπαράστασης και διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων και τον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στα ατυχήματα όπου οι παρουσιάσεις των ομιλητών προκύπτουν από επιστημονικές και ακαδημαϊκές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα όπου δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά του χώρου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείου Royal Apollonia Beach Hotel και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει περισσότερες από 25 ομιλίες θέματα όπως βιομηχανική σε σχέση με τους τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα, τα εμπορικά οχήματα, τις αναπαραστάσεις οχημάτων, τα συστήματα ADAS και την Οδική Ασφάλεια!

Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του συνεδρίου εδώ.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Όπως κάθε χρόνο το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα παρουσιάσεων στο ανοικτό φόρουμ, για θέματα σχετικά με την αναπαράσταση ατυχημάτων.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο συνέδριο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.