1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. 34th Thessaloniki Insurance Conference 2022! «Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

34th Thessaloniki Insurance Conference 2022! «Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

34th Thessaloniki Insurance Conference 2022! «Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

34th Thessaloniki Insurance Conference 2022

«Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 – Θεσσαλονίκη

*Lazart Hotel (Κολοκοτρώνη 16)*

«Η νέα ψηφιακή εποχή για τον σύγχρονο διαμεσολαβητή στην meta-Covid εποχή»

Η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν την διοργάνωση του Thessaloniki Insurance Conference 2022 (THINC)!

Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, το Thessaloniki Insurance Conference (THINC) επανέρχεται δυναμικά, αποτελώντας το πρώτο συνέδριο για τον ασφαλιστικό κλάδο που πραγματοποιείται δια ζώσης στην μετά-Covid εποχή.

Το Thessaloniki Insurance Conference, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, πάντα με υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Η πανδημία της Covid-19 αποτελεί σημείο καμπής για την ανθρωπότητα και το επιχειρείν, αναδιαμορφώνοντας τους κανόνες της αγοράς, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για τη μετάβαση στη μετα-πανδημική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την ψηφιακή καινοτομία και τις προεκτάσεις τις κλιματικής αλλαγής.

Η ασφαλιστική βιομηχανία ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υποδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό ανασχηματισμό της. Η ψηφιοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς αποτελεί μια πρόκληση για το χώρο της διαμεσολάβησης, με τους επαγγελματίες να ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους, επενδύοντας διαρκώς σε νέα ψηφιακά εργαλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Πώς ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να τα αξιοποιήσει και πως μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πελατολογίου και της επιχείρησής του; Ποια τα νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και πώς μπορούν να καλύψουν κινδύνους που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό; Πώς οι επαγγελματίες του κλάδου θα μυηθούν στον κόσμο του insurtech, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία προς όφελός τους;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 34th Thessaloniki Insurance Conference, το οποίο θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η διαμεσολάβηση στην μετα-Covid εποχή: Προοπτικές και ευκαιρίες
  2. Ο Κλάδος Περιουσίας στο προσκήνιο: Οι φυσικές καταστροφές ευκαιρία για νέες εργασίες
  3. Insurtech και ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Ευκαιρία ή απειλή;
  4. Η ψηφιακή μετάβαση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον
  5. GDPR & IDD στην καθημερινότητα της διαμεσολάβησης
  6. Cyber Insurance και ηλεκτρονικές απειλές
  7. Blockchain και ασφαλιστική αγορά: Metaverse, smart contracts, crypto coins

Κατά τη διάρκεια του 34th Thessaloniki Insurance Conference θα υπάρχουν παράλληλες παρουσιάσεις με ελεύθερη είσοδο προς όλους τους επαγγελματίες. Διακεκριμένα στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας και ασφαλιστικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμμετέχοντες σε κλειστά group των 15 ατόμων, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν θεσμό για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής το 34th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος. To συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming στο insuranceforum web tvκαθώς και στα κανάλια τoυ insuranceforum.gr σε Facebook και Youtube

Σύντομα θα αναρτηθεί η ιστοσελίδα του συνεδρίου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων η είσοδος στο συνέδριο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 2312201003 και στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο τηλέφωνο 6941665405

###

Λίγα λόγια για την Insurance Innovation

Η Insurance Innovation ιδρύθηκε το 2010 και είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Διαχειρίζεται την κλαδική ιστοσελίδα www.insuranceforum.gr καθώς και το Νο1 διαδικτυακό κανάλι για τον ασφαλιστικό κλάδο το Insuranceforum Web Tv. Παράλληλα, διοργανώνει και διεξάγει συνέδρια, σεμινάρια και webinars σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Το 2015 εισήλθε στον εκδοτικό τομέα εκδίδοντας εξειδικευμένα βιβλία και τον Οκτώβριο του 2019 εισήλθε για πρώτη φορά στον έντυπο τύπο εκδίδοντας το 1ο περιοδικό αποκλειστικά για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή με τίτλο «The Insurer». Το 2015 εισδύει στον εκδοτικό τομέα εκδίδοντας εξειδικευμένα βιβλία για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ενώ τον Οκτώβριο του 2019 εισέρχεται για πρώτη φορά στον έντυπο Τύπο εκδίδοντας το πρώτο περιοδικό αποκλειστικά για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή με τίτλο «The Insurer».

Σημείωση για τον Συντάκτη:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δημοσιογραφικό Τμήμα και την κα Σωτηρία Γιαννακοπούλου, τηλ. 2312201003, email [email protected].

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.