1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Υγείας
  6. »
  7. CYPRUS CHOICE: Το πιο ευέλικτο σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης της Κόσμος Ασφαλιστικής!!

CYPRUS CHOICE: Το πιο ευέλικτο σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης της Κόσμος Ασφαλιστικής!!

CYPRUS CHOICE: Το πιο ευέλικτο σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης της Κόσμος Ασφαλιστικής!!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην αβεβαιότητα που ζούμε ένα ασφαλιστήριο Υγείας και Ατυχημάτων μπορεί να μας δώσει την ασφάλεια που χρειαζόμαστε. Σε συνδυασμό με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), ένα ιδιωτικό Ασφαλιστήριο Υγείας ή/και Ατυχημάτων λειτουργεί σαν επιπρόσθετο μέτρο προστασίας, μειώνοντας τις οικονομίες επιπτώσεις που επιφέρει ένα αναπάντεχο ατύχημα ή κάποια σοβαρή ασθένεια. Επιπρόσθετα, ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην Κύπρο ή/και στο Εξωτερικό.

Η Κόσμος Ασφαλιστική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστηρίων υγείας και ατυχημάτων. Τόσο τα ασφαλιστήρια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όσο και τα ασφαλιστήρια προσωπικών ατυχημάτων προσφέρονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Το ασφαλιστήριο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης CYPRUS CHOICE αποτελεί ένα ευέλικτο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την ευελιξία που χρειάζεται ο πελάτης για να δημιουργήσει την ασφαλιστική κάλυψη που ταιριάζει στις ατομικές ή οικογενειακές του ανάγκες και προϋπολογισμό.

Με το CYPRUS CHOICE ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το εύρος κάλυψης που χρειάζεται μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών Βασικών Σχεδίων κάλυψης με ετήσια όρια κάλυψης €75.000 / €125.000 / €500.000 και €2.000.000.

Μπορεί επίσης να ενισχύσει τη Βασική του κάλυψη προσθέτοντας την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα επίπεδα  εξωνοσοκομειακών ωφελημάτων με όρια κάλυψης €500 / €1.500 / €3.000 και €5,000 ανά ασφαλιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Το CYPRUS CHOICE επίσης δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την γεωγραφική περιοχή κάλυψης που επιθυμεί. Προσφέρονται τρεις (3) γεωγραφικές περιοχές κάλυψης, Κύπρος, Ευρώπη & Ισραήλ ή Παγκόσμια κάλυψη εξαιρουμένων Η.Π.Α ή Παγκόσμια κάλυψη συμπεριλαμβανομένων Η.Π.Α.

Για όσους στοχεύουν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής κάλυψης διατίθενται επίσης προαιρετικές καλύψεις για έξοδα όρασης, λέιζερ για διόρθωση όρασης, έξοδα οδοντιατρικής θεραπείας αλλά και κάλυψη ωφελημάτων τοκετού και μητρότητας μέχρι και €4.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο CYPRUS CHOICE η βασική κάλυψη συμπεριλαμβάνει και μερικές εξωνοσοκομειακές παροχές, διαφοροποιώντας το σχέδιο από το συνηθισμένο ενδονοσοκομειακό – εξωνοσοκομειακό μοντέλο.

Κάποιες από αυτές είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις εξωτερικού ασθενή όπως η Αξονική Τομογραφία (CT), Μαγνητική Τομογραφία (MRI) και Τομογραφία Εκπομπής Ποζιτρονίων (PET), κάλυψη εγχείρησης εξωτερικού ασθενή, κάλυψη για επείγουσα περίθαλψη εξωτερικού ασθενή, εξωνοσοκομειακά έξοδα για θεραπεία καρκίνου.  

Επιπρόσθετα, στη Βασική Κάλυψη, προσφέρεται κάλυψη για επιπλοκές εγκυμοσύνης μέχρι και €4.000 ετησίως καθώς και φροντίδα νεογνού για ιατρικές καταστάσεις (συμπεριλαμβανομένων εκ γενετής καταστάσεων) οι οποίες εκδηλώνονται εντός των πρώτων τριάντα (30) ημερών από την γέννηση του παιδιού.

Με το CYPRUS CHOICE η κάλυψη για ασθένεια ή ατύχημα, αρχίζει από την πρώτη ημέρα ασφάλισης του ασφαλισμένου χωρίς περιόδους αναμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι βασικές παροχές του ΓεΣΥ και οι εισφορές που πληρώνουν εργοδότες και πολίτες!

Η δυνατότητα εφαρμογής αφαιρετέων ποσών (από €50 μέχρι και €2000 ετησίως) μειώνει σημαντικά το κόστος ασφάλισης επιτρέποντας στο σχέδιο να δημιουργήσει την απόλυτη προστασία σε συνδυασμό με το ΓεΣΥ.

Με το CYPRUS CHOICE παρέχεται πρόσβαση στις καλύτερες ιατρικές εγκαταστάσεις του κόσμου με δυνατότητα απευθείας πληρωμής εκ μέρους του πελάτη χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό. Στην περίπτωση που ο πελάτης θα πληρώσει για τη θεραπεία του, η υποβολή απαίτησης για αποζημίωση γίνεται εύκολα και άμεσα μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών (client portal) ή μέσω της έξυπνης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (mobile app) μειώνοντας την γραφειοκρατία και τον χρόνο αποζημίωσης.

Επιπρόσθετα μέσω της διαδικτυακής πύλης πελατών, ο ασφαλισμένος έχει πρόσβαση όπου και να βρίσκετε σε πληροφορίες που αφορούν το ασφαλιστήριο του, τις καλύψεις του καθώς και αναλυτική κατάσταση των υποβληθέντων απαιτήσεων του. 

cosmos-cyprus-choice

Η Κόσμος Ασφαλιστική παρέχει και άλλα σχέδια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με μικρότερα όρια κάλυψης καθώς επίσης και το ασφαλιστήριο προσωπικών ατυχημάτων accidentCARE, το οποίο διασφαλίζει την καταβολή καθορισμένων ποσών σε περίπτωση ατυχήματος.

Το accidentCARE παρέχει κάλυψη στους νόμιμους κληρονόμους του ασφαλισμένου σε περίπτωση Θανάτου από Ατύχημα και παράλληλα προνοεί την καταβολή καθορισμένης αποζημίωσης στον ασφαλισμένο σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής ή Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας, την καταβολή μηνιαίας αποζημίωσης λόγω Προσωρινής Ολικής Ανικανότητας, κάλυψη των εξόδων θεραπείας μετά από ατύχημα, νοσοκομειακό επίδομα, κάλυψη για έξοδα μετατροπής κατοικίας εάν αυτό είναι απαραίτητο, ιατρικά βοηθήματα, έξοδα νοσοκόμας για κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα εάν αυτό κριθεί απαραίτητο καθώς και έξοδα ασθενοφόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Από το 1981 … για πάντα δίπλα σου!

Το πιο σημαντικό αγαθό για τον κάθε άνθρωπο είναι η υγεία του ιδίου αλλά και της οικογένειας του. Η αγορά ενός ιδιωτικού ασφαλιστήριου υγείας και ατυχημάτων αποτελεί επένδυση για εμάς και την οικογένεια μας αφού μας προστατεύει από τις οικονομικές συνέπειες μιας ασθένειας ή κάποιου σοβαρού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.