1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εκπαιδευτική Ημερίδα «Πυρασφάλεια στους χώρους εργασίας : Σχεδιάζω, Εφαρμόζω,...

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εκπαιδευτική Ημερίδα «Πυρασφάλεια στους χώρους εργασίας : Σχεδιάζω, Εφαρμόζω, Ενεργώ»

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Εκπαιδευτική Ημερίδα «Πυρασφάλεια στους χώρους εργασίας : Σχεδιάζω, Εφαρμόζω, Ενεργώ»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS – στον οποίο ανήκει και η CNP CYPRIALIFE που δραστηριοποιείται στον κλάδο ζωής και υγείας -, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Πυρασφάλεια στους χώρους εργασίας : Σχεδιάζω, Εφαρμόζω, Ενεργώ». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2023 στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου της CNP CYPRUS στην Λευκωσία και απευθυνόταν σε στελέχη επιχειρήσεων – πελατών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε την σημαντικότητα της προενεργητικής διαχείρισης των κινδύνων  στις επιχειρήσεις.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες οι βασικές αρχές πυρασφάλειας, τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού βιομηχανικών υποστατικών και εγκαταστάσεων, όσο και στο στάδιο της επιλογής και εφαρμογής των κατάλληλων και πιο αποτελεσματικών μέτρων προστασίας από την πυρκαγιά. Πρόσθετα, Λειτουργός Ασφάλειας & Υγείας, με γνώση και εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων πυρασφάλειας σε υπό ανέγερση συγκρότημα διαμερισμάτων μεγάλου ύψους, παρουσίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά καθώς και τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει στα θέματα αυτά. Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την εμπειρία να κατασβέσουν πυρκαγιά με τη χρήση πυροσβεστήρα, μέσω ενός προγράμματος που χρησιμοποιεί εργαλεία εικονικής πραγματικότητας και τεχνητής νοημοσύνης.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της CNP Ασφαλιστική για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας 2024

Εισηγητές των παρουσιάσεων της Ημερίδας ήταν η Δρ. Κλέλια Πέτρου, ο κ. Αυγουστίνος Χατζηγιάννης, ο κ. Αντρέας Σαββίδης και ο κ. Μίκης Κουγιάλης. Συντονιστής ήταν ο κ. Γιώργος Κυριάκου – Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Κινδύνων της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

 Την Ημερίδα, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρακολούθησαν περισσότερα από 60 άτομα.  Η επιμόρφωση των στελεχών των πελατών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε θέματα ασφαλιστικών κινδύνων που άπτονται της Επιχειρησιακής Συνέχειας των εγκαταστάσεών τους, αποτελεί σταθερή επιδίωξη της Εταιρείας. H πρακτική εφαρμογή της ενημέρωσης και της γνώσης, είναι αυτή που τελικά δίνει αξία στην πρόληψη.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.