1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ασφαλιστική παρουσία στο Reflect Festival με το παράδειγμα της Hellas Direct

Ασφαλιστική παρουσία στο Reflect Festival με το παράδειγμα της Hellas Direct

Ασφαλιστική παρουσία στο Reflect Festival με το παράδειγμα της Hellas Direct
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείτε αυτή την βδομάδα στην Λεμεσό το Reflect Festival,  το μεγαλύτερο φεστιβάλ τεχνολογίας στην Κύπρο. Το Reflect Festival θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Λεμεσού στις 14,15 και 15 Οκτωβρίου, όπου πάνω από 50 ομιλητές προερχόμενοι από περισσότερες από 20 χώρες θα παρουσιάζουν τις ομιλίες τους στα 3 stages που θα έχει το φεστιβάλ.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Αντωνίου, Head of Product της Hellas Direct μίας εταιρεία «επόμενης γενιάς» που δραστηριοποιείτε σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην ομιλία του ο Head of Product της Hellas Direct θα αναφερθεί στο πως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και ευρύτερα η τεχνολογία μεταμορφώνουν την ασφαλιστική βιομηχανία, με τον ανθρώπινο παράγοντα όμως που αποδείχθηκε ανθεκτικός, να παίζει ακόμη ένα σημαντικό ρόλο στο «ταξίδι» πελάτη.

Ο κ. Αντωνίου που αυτή την στιγμή επικεντρώνετε στο κτίσιμο ενός mobility οικοσυστήματος αλλά και στην ανάπτυξή των υπηρεσιών της Hellas Direct πέραν από την κλασική Ασφάλεια που ξέρουμε. Τα προηγούμενα 8 χρόνια, βοήθησε την εταιρεία  να δημιουργήσει την πλατφόρμα λήψης αποφάσεων μέσα από δεδομένα (data-driven) ενώ ξεκίνησε και ανάπτυξε το referral πρόγραμμα της εταιρείας . Ακόμη δημιούργησε και οργάνωσε ομάδες προγραμματιστών και εισήγαγε νέα προϊόντα για την εταιρεία σε νέες αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το Ταμείο Φαιστός επενδύει στην Hellas Direct

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Reflect Festival και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.