1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλισης Κατοικίας
  6. »
  7. Ασφάλιση Κατοικίας χωρίς «ψιλά» γράμματα: Ότι δεν εξαιρείται, καλύπτεται!

Ασφάλιση Κατοικίας χωρίς «ψιλά» γράμματα: Ότι δεν εξαιρείται, καλύπτεται!

Ασφάλιση Κατοικίας χωρίς «ψιλά» γράμματα: Ότι δεν εξαιρείται, καλύπτεται!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σ’ ένα περιβάλλον το οποίο αλλάζει συνεχώς, με τους κινδύνους να πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά και να εκτείνονται πέρα απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, το να κρατήσεις ασφαλές το σπίτι σου καθίσταται όλο και πιο δύσκολο.

Όταν τα μέτρα ασφαλείας που μπορεί να λαμβάνεις για προστασία της περιουσίας σου αποτύχουν, η ασφάλιση λειτουργεί ως ομπρέλα έναντι των συνεπειών ενός ατυχούς περιστατικού!

Δεν θα ήθελες λοιπόν η ομπρέλα αυτή να είναι η μεγαλύτερη και η πιο… «αλεξικίνδυνη»;

Δεν θα αναζητούσες, και να επιζητούσες το καλύτερο;

Η TRUST Insurance Cyprus πιστή στη δέσμευσή της για ηγεσία μέσα από καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση, ανέπτυξε και διαθέτει στην αγορά το πρότυπο προϊόν ασφάλισης κατοικίας HomeShield, ακριβώς για να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη απάντηση στις δικές σου ανάγκες.

Το πολυασφαλιστήριο HomeShield παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης ακόμα και σε Κατά Παντός Κινδύνου, που αποτελεί την πιο περιεκτική μορφή ασφάλισης. Μέσω της αναβάθμισης του συμβολαίου σε All Risk μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος καθώς ό,τι δεν εξαιρείται, καλύπτεται.

Με άλλα λόγια, η αβεβαιότητα για το αν σου διέφυγε κάτι, αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω, αν προκύψουν νέοι κίνδυνοι ή ανάγκες αίρεται, και ο φόβος για τα κύματα που πιθανόν να κρύβει το αύριο εξανεμίζονται χάρη στην ολόπλευρη κάλυψη που παρέχει το HomeShield αλλά και το επίπεδο εξυπηρέτησης της TRUST Insurance Cyprus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Κάτω από την απροσπέλαστη ασπίδα του HomeShield – All Risk μπορείς ακόμα ν’ απολαύσεις την ξεγνοιασιά που χρειάζεσαι για ν΄ απολαύσεις το σπίτι και τα υπάρχοντά σου, αφού τα πολύτιμα αντικείμενά σου καλύπτονται ακόμα και εκτός σπιτιού!

Την ίδια στιγμή, το HomeShield -All Risk παρέχει κάλυψη και για ευρεία κλοπή. Δηλαδή η TRUST Insurance Cyprus είναι δίπλα σου ακόμα και όταν επιτήδειοι πετύχουν είσοδο στο χώρο σου χωρίς ν’ αφήσουν σημάδια παραβίασης.

Επειδή όμως ακόμα και τα πιο μικρά μπορεί να φαντάζουν μεγάλα, ή να οδηγούν σε μεγάλα, με το HomeShield το οποίο καλύπτει κτίριο, περιεχόμενο (Έπιπλα, Οικιακό Εξοπλισμό, Πολύτιμα Αντικείμενα) αλλά και προσωπικά αντικείμενα ακόμα, παρέχεται η υπηρεσία Home Assistance η οποία περιλαμβάνει Υπηρεσίες Επείγουσας Οικιακής Τεχνικής Βοήθειας και Συμβουλευτική Υπηρεσία Οικιακής Τεχνικής Βοήθειας. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσία 24ωρης Τεχνικής Βοήθειας από Εξειδικευμένους Τεχνικούς, οι οποίοι προσφέρουν άμεση λύση σε Υδραυλικές  και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Κλειδαριές και Υαλοπίνακες.

Είναι προφανές, ότι το πρόγραμμα ασφάλισης HomeShield είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας το οποίο μπορείς να εξασφαλίσεις σε προνομιακή τιμή. Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει κάθε σου ανάγκη, αλλά και να προστατεύσει την περιουσία σου από απρόσμενους κινδύνους, είτε είσαι ιδιοκτήτης, είτε ενοικιαστής κύριας ή εξοχικής κατοικίας. Και γιατί όχι…θέσε κάτω από ένα μόνο συμβόλαιο όλες τις κατοικίες σου στην Κύπρο (πρώτη, κύρια, εξοχική ή και άλλη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Οι παρεχόμενες ασφαλιστικές καλύψεις και δωρεάν παροχές περιλαμβάνουν σχεδόν όλους τους κινδύνους, από τους οποίους απειλείται μια κατοικία και αποτελεί, ίσως, το πιο πλήρες ασφαλιστικό σχέδιο της αγοράς.

Το HomeShield προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες. Επικοινώνησε με την Εταιρεία ή έναν από τους άρτια καταρτισμένους, έμπειρους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του δικτύου της TRUST Insurance Cyprus, και μέσα από εξειδικευμένη ανάλυση αναγκών, εξασφάλισε τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι πραγματικά ασφαλώς ασφαλισμένος, μ’ ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, αποκλειστικά στα μέτρα σου.

Τα πολυασφαλιστήρια έχουν εδραιωθεί ως η απόλυτη ασφαλιστική λύση καθώς διασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στον ασφαλιζόμενο, τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί περιλαμβάνουν ένα ευρύτερο φάσμα καλύψεων από ένα απλό συμβόλαιο, χωρίς ουσιαστική οικονομική απόκλιση. Επιπλέον δίνουν την ευκαιρία εξατομίκευσης του συμβολαίου με πρόσθετες/προαιρετικές καλύψεις, ώστε ν’ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες.

Η σύνθεση/σχεδιασμός ενός πολυασφαλιστηρίου είναι σημαντικό να γίνεται από Εταιρείες που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και την τεχνογνωσία, όπως η TRUST insurance Cyprus, προκειμένου να εξυπηρετούν στο έπακρο τον σκοπό τους. Το HomeShield – All Risk αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα πολυασφαλιστηρίου για όλους αυτούς τους λόγους, κι ακόμα περισσότερους τους οποίους λειτουργοί και συνεργάτες της Εταιρείας είναι έτοιμοι να σου εξηγήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Νιώστε ασφαλώς ασφαλισμένοι επιλέγοντας “HomeShield” Κατά Παντός Κινδύνου.

https://www.trustcyprusinsurance.com/products/personal-solutions/home-shield/home-shield-service/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.