1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποκλειστικό: Επέκταση στον Κλάδο Ζωής σχεδιάζει η Trust Insurance!

Αποκλειστικό: Επέκταση στον Κλάδο Ζωής σχεδιάζει η Trust Insurance!

Αποκλειστικό: Επέκταση στον Κλάδο Ζωής σχεδιάζει η Trust Insurance!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το ενδιαφέρον της Trust Insurance Cyprus να επεκταθεί και στον Κλάδο Ζωής εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Cyprus Insurance WEBTV, ο Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χρίστος Χριστοδούλου.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συζήτηση που γίνεται τα τελευταία χρόνια αναφορικά με τις εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιρειών, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι στόχος της Trust Insurance είναι η συνεχής ανάπτυξη αλλά και η διατήρηση ισορροπημένου χαρτοφυλακίου, γεγονός που όπως είπε είναι συμφέρων τόσο για τους πελάτες όσο και τους συνεργάτες της εταιρείας.

Απαντώντας στην ουσία της ερώτησης, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι η εξαγορά δεν είναι αυτοσκοπός όμως παραμένουν έτοιμοι να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τονίζοντας ότι θα πρέπει και οι εταιρείες που τους ενδιαφέρει να  εξαγορασθούν να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν πουλάς παραγωγή.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι η εταιρεία του βρίσκεται στην αγορά για να αξιοποιήσει ευκαιρίες για την ίδια και όχι για να δώσει ευκαιρίες σε άλλους ενώ κάτω από αυτό το πρίσμα εξέφρασε το ενδιαφέρον της Trust Insurance να δραστηριοποιηθεί και στον κλάδο ζωής είτε μέσα από εξαγορά είτε με κάποιον άλλο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης πιο κάτω.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.