1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Anytime Blog: Η εποχή του Smart Home είναι πιο εδώ!

Anytime Blog: Η εποχή του Smart Home είναι πιο εδώ!

Anytime Blog: Η εποχή του Smart Home είναι πιο εδώ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ανακάλυψε πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου «smart»

Ο προσωπικός μας χώρος είναι το μέρος που όλοι καταφεύγουμε για να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε, όταν θέλουμε να αποφορτιστούμε από μια απαιτητική μέρα και να βρεθούμε ξανά με την οικογένειά μας, το ταίρι μας, τα ζωάκια μας. Πέρα από την ξεκούραση που χρειαζόμαστε, βέβαια, υπάρχουν και οι καθημερινές ανάγκες, οι οποίες καμιά φορά μας αποδιοργανώνουν και μας ταλαιπωρούν.

Μήπως, όμως, υπάρχει τρόπος να τις ρυθμίζουμε, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια, φροντίζοντας παράλληλα να νιώθουμε άνετοι και ασφαλείς μέσα στο σπίτι μας; Μετατρέποντας το καταφύγιό μας σε smart home, με απλά μέσα, μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας εύκολα και ουσιαστικά.

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις υπόψη ότι δε χρειάζεται να μένεις σε ένα πιο σύγχρονο σπίτι για να είσαι smart. Αρκεί να έχεις καλό δίκτυο και τα υπόλοιπα γίνονται. Ενώνοντας τα φώτα, τις ηλεκτρικές σου συσκευές από το πλυντήριο μέχρι και την καφετιέρα, τη θέρμανση ή τον κλιματισμό, τον θερμοσίφωνα και οτιδήποτε άλλο λειτουργεί με ρεύμα μέσα στο σπίτι με ένα κεντρικό σύστημα, αλλά και μεταξύ τους, μπορείς να προγραμματίζεις τον χρόνο λειτουργίας τους, άρα και την κατανάλωσή τους. Μπορείς δηλαδή να είσαι smart σε όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Ακόμα πιο χρήσιμο είναι να είσαι smart ως προς τις λειτουργίες που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού σου. Σκέψου ότι μπορείς να ελέγχεις ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τους εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους του ανά πάσα στιγμή, μέσω καμερώνσυστημάτων παρακολούθησης και κλειδαριών που εσύ διαχειρίζεσαι όπως θέλεις. Smart και στην ασφάλεια!

Το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά μπορείς να τα ελέγχεις από απόσταση, αν για παράδειγμα είσαι στη δουλειά ή ακόμα και όταν λείπεις για διακοπές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μεριμνήσεις για την οικονομία και την ασφάλεια του νοικοκυριού σου απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ενώ βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι, μπορείς να είσαι smart και σε ό,τι αφορά τη διασκέδασή σου. Μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική ή να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα, με μια απλή φωνητική εντολή, αλλά και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο σινεμά ή σε κάποια συναυλία, χάρη στις πολλές δυνατότητες που σου δίνουν τα σχετικά gadgets. Smart και στην καλοπέραση!

Δεν είναι δύσκολο να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου μέσα στο σπίτι, φτάνει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συντονίσεις τις λειτουργίες των συσκευών που σε ενδιαφέρουν. Με μικρές αλλά αποτελεσματικές αλλαγές, μπορείς να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα και τους αγαπημένους σου, να κάνεις οικονομία στα έξοδά σου, να εξοικονομείς ενέργεια συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να νιώθεις ότι το σπίτι σου είναι απόλυτα ασφαλές.

Για να νιώθεις ακόμα περισσότερη σιγουριά, η Anytime σού προσφέρει πλήρη προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με προσιτά ασφάλιστρα και ξεκάθαρους όρους, που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες. Και το καλύτερο απ’ όλα; Το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου έρχεται στο email σου σε μερικά λεπτά. Γιατί και στην ασφάλισή σου μπορείς να γίνεις smart!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.