1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Anytime Blog: Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Anytime Blog: Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Anytime Blog: Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Φέτος η Ελλάδα γιορτάζει την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 4-9 Οκτωβρίου! Κάθε χρόνο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, τιμώνται όλοι όσοι εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη σε πάνω από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μήνυμα των φετινών εορτασμών είναι «Στην εξυπηρέτηση συνεχίζουμε… ΜΑΖΙ!», ενώ η συμμετοχή της Ελλάδας στον θεσμό αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και έχει σταθερά μεγάλη ανταπόκριση από εταιρείες και οργανισμούς όλης της χώρας.

Μέσα από τον θεσμό και τη συμμετοχή σε αυτόν προβάλλεται η γνώση, ο ρόλος και η συμβολή του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, ενισχύεται το ηθικό των εργαζομένων και αναδεικνύονται τα επιτεύγματά τους, αναγνωρίζεται ο ρόλος των εργαζομένων της «πρώτης γραμμής» και ενδυναμώνεται η ικανοποίηση του εξωτερικού και του εσωτερικού πελάτη.

Στις σχετικές διοργανώσεις, η Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών περιλαμβάνει πλήθος δράσεων για όλους. Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών έχει συντονιστικό ρόλο, παρέχοντας στους συμμετέχοντες την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν διαδραστικές εμπειρίες για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες τους. Παράλληλα, με αφορμή τη συγκεκριμένη εβδομάδα, οι επιχειρήσεις επιβραβεύουν τα στελέχη τους για τη δουλειά τους και την εξέλιξή τους σε θέματα ποιότητας Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Για την Anytime η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί προτεραιότητα. Ο άμεσος, αξιόπιστος και οικονομικός τρόπος με τον οποίο παρέχει τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου και κατοικίας αναδεικνύει το όραμά της για μια καθημερινότητα με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά για όλους. Φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει τις online υπηρεσίες της, διευκολύνοντας τον πελάτη στην πληροφόρηση, τη διαχείριση και τον συντονισμό που αφορά τα συμβόλαιά του.

Μέσω της υπηρεσίας my anytime δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να βλέπει αναλυτικές πληροφορίες για τα συμβόλαιά του, καθώς και να έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, να πληρώνει τα ασφάλιστρά του και να παρακολουθεί τις πληρωμές του, να υποβάλλει αίτημα αλλαγής για τα συμβόλαια του, να αλλάζει τα στοιχεία επικοινωνίας του και τα στοιχεία πρόσβασης στο λογαριασμό του, να βρίσκει απαντήσεις στα πιο συχνά του ερωτήματα και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους της Anytime για θέματα που αφορούν τα συμβόλαιά του. Και όλα αυτά 24 ώρες το 24ωρο!

Ασφαλώς για να λειτουργούν όλες αυτές οι δυνατότητες ομαλά, χρειάζονται άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και θέληση, που να βρίσκονται πάντα στη διάθεση του πελάτη για ό,τι χρειάζεται. Αυτοί οι άνθρωποι, οι εργαζόμενοι σε εταιρείες και οργανισμούς διαφορετικών τύπων είναι αυτοί που τιμώνται στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών. Στην Anytime ελπίζουμε ότι η πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση θα γίνει θεσμός και στην Κύπρο, ώστε να εξελίσσεται ο κλάδος και να αναδεικνύεται περισσότερο η αξία της εξυπηρέτησης και ο σπουδαίος ρόλος των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 Tips για προστασία των ελαστικών σας - Πώς να τα κάνετε να κρατήσουν περισσότερο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.