1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Anytime Blog: Απρίλης, ιδανικός μήνας για… «ξεκαθαρίσματα»

Anytime Blog: Απρίλης, ιδανικός μήνας για… «ξεκαθαρίσματα»

Anytime Blog:  Απρίλης, ιδανικός μήνας για… «ξεκαθαρίσματα»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Απρίλης είναι εδώ και οι προσδοκίες μας από την Άνοιξη όλο και μεγαλώνουν: όχι άλλα σκαμπανεβάσματα του καιρού στην όμορφη Κύπρο μας, όχι άλλες άστατες μέρες με τη συννεφιά και τον ήλιο να εναλλάσσονται άτακτα και απροειδοποίητα, όχι άλλες χαμηλές θερμοκρασίες. Η στιγμή να απολαύσουμε τις ιδανικές ανοιξιάτικες μέρες είναι πιο κοντά παρά ποτέ, γι’ αυτό και ο Απρίλης θεωρείται ιδανικός μήνας για… «ξεκαθαρίσματα» στο σπίτι.

ξεκαθαρίσματα σπίτι

Ρούχα που έχουμε ξεπεράσει

Ο Μάρτης μας έστησε αρκετές παγίδες και ίσως να μετανιώσαμε για κάτι χοντρές μπλούζες που βιαστήκαμε να απομακρύνουμε. Όμως, τα πράγματα τώρα γίνονται πιο απλά με τον χρυσό κανόνα των… τριών! Τι σημαίνει αυτό; Αν έχουμε να φορέσουμε κάτι πάνω από τρία χρόνια, μάλλον δε μας εκφράζει πια. Ωστόσο, το λεγόμενο “decluttering”, το να ξεσκαρτάρουμε δηλαδή την ντουλάπα μας με γνώμονα τι πραγματικά μας εκφράζει πλέον στο ντύσιμό μας, θέλει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Δεν πετάμε ποτέ κάτι που μπορεί τελικά να το χρειαστούμε ή μπορούμε να το μεταποιήσουμε και να είναι ξανά σαν καινούριο.

ξεκαθαρίσματα σπίτι

Κουζίνα: πότε τα τάπερ είναι αρκετά;

Ναι, δεν είναι μόνο η γκαρνταρόμπα μας που θέλει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Υπάρχουν και άλλοι χώροι του σπιτιού, όπως η κουζίνα, στους οποίους αξίζει να κάνουμε έναν καλό έλεγχο για το τι ακριβώς επικρατεί τώρα τον Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα; Αγαπάμε να είναι τα πάντα στη θέση τους, αλλά… πότε τα τάπερ είναι αρκετά; Πότε τα βάζα και τα βαζάκια γίνονται αντί για αποθηκευτικοί χώροι περιττά και επιπλέον πράγματα που πρέπει να τακτοποιούμε; Και φυσικά, τα αγαπημένα μας μπαχαρικά, σε ποικιλία και γκάμα που καλύπτει κάθε μας ανάγκη είναι νούμερο ένα στόχος για ξεκαθάρισμα. Tσεκάρουμε οπωσδήποτε ημερομηνίες λήξης σε όλα!

ξεκαθαρίσματα σπίτι

Μια βόλτα στο μπαλκόνι αρκεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Ας είμαστε ειλικρινείς: οι κρύες μέρες δε μας εμπνέουν και τόσο για σιγυρίσματα στο μπαλκόνι και όλο και κάτι μπορεί να μας έχει ξεφύγει με τον καιρό, ένα σπασμένο μανταλάκι, ένα φυτό που διαφεύγοντας της προσοχής μας ξεράθηκε. Διαλέγουμε, λοιπόν, την πιο ηλιόλουστη μέρα και εκτός από τον καφέ μας στο μπαλκόνι απολαμβάνουμε και το σιγύρισμά του. Απομακρύνουμε ξεραμένα ή καμένα φυτά και ελέγχουμε αποθηκευτικούς χώρους που μπορεί να έχουμε. Φυσικά, πριν τα κάνουμε όλα αυτά, έχουμε κάνει και μία έρευνα αγοράς για λουλούδια εποχής, που ίσως θέλουμε να ανανεώσουν την όψη του. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Και αν όλα τα παραπάνω δείχνουν πόσο χαιρόμαστε για τον Απρίλη και τον ερχομό του, άλλο τόσο δείχνουν και το πόσο χαιρόμαστε να απολαμβάνουμε το σπίτι μας, κρατώντας το όμορφο και ασφαλές – και ειδικά το τελευταίο, το αναλαμβάνουμε εμείς στην Anytime!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.