1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αντίγονος Θεοδώρου στο Insurtech Conference: Στην ψηφιακή εποχή να θυμόμαστε να...

Αντίγονος Θεοδώρου στο Insurtech Conference: Στην ψηφιακή εποχή να θυμόμαστε να κρατάμε επαφή με τον πελάτη

Αντίγονος Θεοδώρου στο Insurtech Conference: Στην ψηφιακή εποχή να θυμόμαστε να κρατάμε επαφή με τον πελάτη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ψηφιοποίηση ομολογουμένως έχει βοηθήσει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αφού χάρη σε αυτή χρονοβόρες διαδικασίες έχουν απλοποιηθεί και έχουν φύγει από τις πλάτες του στα πλαίσια της καθημερινής εργασίας, δίνοντάς του με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να εστιάσει σε άλλα σημαντικά σημεία της ασφάλισης και της ασφαλιστικής σχέσης με τον πελάτη που παλιότερα υπόκειντο σε έλλειψη χρόνου.

Ο κ. Αντίγονος Θεοδώρου στο 7o Insurtech Conference μίλησε μέσα από την εμπειρία του ως πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού για το πώς βλέπει τα επόμενα χρόνια όσον αφορά την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Επίσης, αναφέρθηκε στην εταιρεία του, AIC Antigonos Insurance, και στις αλλαγές που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της ψηφιοποίησης.

Κάθε καινούρια κατάσταση απαιτεί προσαρμογή. Η αναγκαίοτητα της προσαρμογής στην τεχνολογία εμφανίστηκε έντονα την εποχή του COVID-19, κάτι το οποίο μας έκανε να ακολουθήσουμε την τεχνολογική εξέλιξη, να εκπαιδευτούμε περισσότερο σε αυτή και να γίνουμε τελικά πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί.

Εντάσσοντας στην καθημερινή μας εργασία την ψηφιοποίηση διευκολυνθήκαμε και μεγάλος όγκος εργασίας απευλευθερώθηκε και μέσα από την ψηφιοποίηση έγιναν όλα πιο γρήγορα και άμεσα, με καλύτερη οργάνωση και πληροφόρηση!

Ο κ. Θεοδώρου τόνισε τη σημαντικότητα της διατήρησης μια ανθρώπινης προσέγγισης και επαφής με τον πελάτη, ώστε να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια του πελάτη στη σχέση. Επιπλέον, ως πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, τόνισε τη σημαντικότητα που έχει οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μην μείνουν εκτός επαγγέλματος μελλοντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Άγγιξε καρδιές η παρουσίαση του παραμυθιού του Αντίγονου Θεοδώρου

Αναφέρθηκε σε projects και σε ριζικές αλλαγές προγραμμάτων που έγιναν στην AIC Antigonos Insurance Consultant, τονίζοντας: «Η τεχνολογική εξέλιξη μας κάνει να νιώθουμε πιο επαγγελματίες και μας δίνει περισσότερη σιγουριά. Εμείς θέλουμε να προχωράμε και να συμβαδίζουμε με την εξέλιξη αυτή.» 

Πιο συγκεκριμένα, το ένα από τα projects αφορά σε ένα mobile app, το οποίο βοηθά την οργάνωση όλων των πληροφοριών σχετικά με τον πελάτη και παράλληλα εξυπηρετεί και τον ασφαλιστικό σύμβουλο. Ο κ. Θεοδώρου είπε πως αυτό το app, η AIC Antigonos Insurance Consultant θα το επεκτείνει και στον κλάδο ζωής, κάτι που θα εξυπηρετήσει περισσότερο στην εικόνα των καλύψεων που αφορούν τον πελάτη!

Το δεύτερο project αφορά προϊόντα που δε θέλουν underwriting και η AIC Antigonos Insurance θα τα διαθέτει online, όπως για παράδειγμα: κάλυψη αυτοκινήτου, medical insurance και travel insurance, το οποίο αποτελεί συνεργασία με την SoEasy Insurance.

Ο κ. Θεοδώρου ήθελε μέσα από την ομιλία του να αφήσει το μήνυμα ότι σκοπός της τεχνολογίας είναι να διευκολύνει και να οργανώσει καλύτερα την καθημερινή εργασία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, αρκεί η επαφή με τον πελάτη να συνεχίσει να υπάρχει τιμώντας τις ανθρώπινες σχέσεις!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.