1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Prodromou & Makriyiannis Insurance: Ανανέωσε τη χορηγία της προς τον ΑΠΟΕΛ!

Prodromou & Makriyiannis Insurance: Ανανέωσε τη χορηγία της προς τον ΑΠΟΕΛ!

Prodromou & Makriyiannis Insurance: Ανανέωσε τη χορηγία της προς τον ΑΠΟΕΛ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την ανανέωση και αναβάθμιση της χορηγίας της εταιρείας παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών «Prodromou & Makriyiannis Insurance» ανακοίνωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Πρόκειται για την επέκταση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο μερών για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023/2024. Το εμπορικό σήμα της «Prodromou & Makriyiannis» θα φιλοξενηθεί και τη νέα χρονιά στο πίσω μέρος των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας της Λευκωσίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συνεργασία, η «Prodromou & Makriyiannis» θέλει να γνωστοποιήσει στον κόσμο, τις υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει. Η εταιρεία τονίζει τη σημασία της σωστής επαγγελματικής ασφαλιστικής συμβουλής η οποία λειτουργεί καταλυτικά τόσο στην αγορά του κατάλληλου ασφαλιστικού προϊόντος αλλά και στη δίκαιη διαχείριση στην περίπτωση απαίτησης.

Η εταιρεία καλύπτει στο έπακρο τόσο ατομικές, όσο και επιχειρηματικές ασφαλιστικές ανάγκες. Όσο δε αφορά τις επιχειρήσεις έχουμε δημιουργήσει προς όφελος των ασφαλισμένων μας ένα μοναδικό καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων.

Μέσω της χορηγίας η εταιρεία επιθυμεί να προβάλει την κοινωνική της ευαισθησία και ευθύνη στον τόσο σημαντικό τομέα του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.