1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Αμερική: Γιατρός δηλητηρίασε την 32χρονη σύζυγό του για να εισπράξει $500.000...

Αμερική: Γιατρός δηλητηρίασε την 32χρονη σύζυγό του για να εισπράξει $500.000 από την ασφάλειά ζωής!

Αμερική: Γιατρός δηλητηρίασε την 32χρονη σύζυγό του για να εισπράξει $500.000 από την ασφάλειά ζωής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένας γιατρός στις ΗΠΑ, που παλιότερα είχε ασχοληθεί με δηλητήρια, κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του με δηλητήριο.

Ο 30χρονος Κόνορ Μπόουμαν κατηγορείται για τον θάνατο της 32χρονης συζύγου του, Μπέτι, η οποία πέθανε σε ένα νοσοκομείο της Μινεσότα τέσσερις ημέρες μετά την εισαγωγή της λόγω στομαχικών προβλημάτων.

Αρχικά, τα συμπτώματα της έδειχναν σαν να είχε πάθει δηλητηρίαση από φαγητό, αλλά καθώς περνούσαν οι ημέρες, η υγεία της υποβαθμίζονταν, εμφανίζοντας προβλήματα στην καρδιά, υγρό στους πνεύμονες και προβλήματα στα όργανα.

Μετά τον θάνατό της, ο Μπόουμαν προσπάθησε να αποτρέψει τη νεκροψία, λέγοντας ότι η γυναίκα του είχε μια σπάνια πάθηση. Παρ’ όλα αυτά, μια καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ότι η Μπέτι πέθανε λόγω κατανάλωσης κολχικίνης, φάρμακο για την αρθρίτιδα. Αυτή η ουσία βρέθηκε στο αίμα και τα ούρα της, παρόλο που δεν είχε ποτέ διαγνωστεί με αρθρίτιδα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.