1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Allianz Hellas: Οι κορυφαίοι συνεργάτες της για το 2020

Allianz Hellas: Οι κορυφαίοι συνεργάτες της για το 2020

Allianz Hellas: Οι κορυφαίοι συνεργάτες της για το 2020
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Αllianz Ελλάδος λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν και το 2021 λόγω της πανδημίας του Covid-19, βράβευσε εξ αποστάσεως τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της, που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις το 2020.

H κ. Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάδος σχολίασε σχετικά:

«Οι σχεδιασμοί μας, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, αγγίζουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μας. Επενδύουμε στην εξέλιξή τους μέσα από ένα πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και ένα δίκαιο και διαφανές πλαίσιο κινήτρων, ενώ εργαζόμαστε με συνέπεια για να βελτιώνουμε διαρκώς τα εργαλεία που τους παρέχουμε. Κι εκείνοι μας επιβεβαιώνουν με την ποιότητα των εργασιών τους η οποία μας έφερε για 7η συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών NPS στις Γενικές Ασφαλίσεις. Αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις εργασίας βραβεύσαμε και φέτος, ευελπιστώντας ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί από κοντά».

Αναφερόμενος στους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων που βραβεύθηκαν, ο Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάδος κ. Στέφανος Μαλαχιάς, σημείωσε: «Οι συνεργάτες μας, έχουν άμεσα κι έμμεσα περίοπτη θέση στο στρατηγικό μας σχεδιασμό και κάθε εμπορική ενέργεια που σχεδιάζουμε προσβλέπει στην ενδυνάμωσή τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οι οποίοι επιλέγουν να αναπτύσσονται δυναμικά μαζί μας και θα επιβραβεύουμε κάθε χρόνο την αφοσίωση και τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν για την κοινή μας πορεία ανάπτυξης».

Δείτε όσους διακρίθηκαν στο insuranceforum.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.