1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η Ασφάλιση Κατοικίας την εποχή της Κλιματικής Αλλαγής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό, ένα νέο αφιέρωμα με για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές σχετικά με την ασφάλιση κατοικίας ενώ τονίζει εμφαντικά την ανάγκη της ασφάλισης την εποχή της κλιματικής αλλαγής.

Η εποχή στην οποία ζούμε φέρνει αυξημένες και απρόβλεπτες κλιματικές αναταράξεις – από ακραίες θερμοκρασίες, ξηρασίες και πλημμύρες, μέχρι ισχυρούς κυκλώνες και άλλες φυσικές καταστροφές.

Στην πρόκληση της Κλιματικής Αλλαγής, η ασφάλεια κατοικίας αναδεικνύεται ως μια αναγκαιότητα, περισσότερο παρά ποτέ.

Το αφιέρωμα στην Ασφάλιση Κατοικίας με το μήνυμα  «Η ασπίδα προστασίας σας, στην εποχή της Κλιματικής Αλλαγής!» είναι ένα κάλεσμα σε κάθε οικογένεια για να ενημερωθεί, να ενεργοποιηθεί και να επενδύσει στην προστασία του σπιτιού της.

Διαβάστε το Αφιέρωμα εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.