1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ: Όλες οι λεπτομέρειες για τις συνδρομές του 2023! Δωρεάν εκπαιδεύσεις...

ΠΣΕΑΔ: Όλες οι λεπτομέρειες για τις συνδρομές του 2023! Δωρεάν εκπαιδεύσεις ανάμεσα στα ωφελήματα!

ΠΣΕΑΔ: Όλες οι λεπτομέρειες για τις συνδρομές του 2023! Δωρεάν εκπαιδεύσεις ανάμεσα στα ωφελήματα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – ΠΣΕΑΔ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με την ανανέωση των συνδρομών των μελών του για το έτος 2023.

Η συνδρομή κοστίζει μόνο 50 ευρώ και ανάμεσα στα ωφελήματα που θα απολαμβάνουν τα μέλη του συνδέσμου είναι και δωρεάν εκπαιδευτικές συναντήσεις με φυσική παρουσία που προγραμματίζονται σε όλες τις επαρχίες.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του συνδέσμου!

Αγαπητοί,

Εκ μέρους του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό έτος, με υγεία και ασφάλεια.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή επένδυση σας στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ). Με την αφοσίωση και την υποστήριξη σας, μπορέσαμε τις προηγούμενες χρονιές να παρέχουμε στα μέλη μας σημαντικά οφέλη, αναπτύσσοντας παράλληλα τον ενεργό ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Έτσι και φέτος, με τη δική σας συνεισφορά θα θέλαμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερη τις προσπάθειες ενίσχυσης του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Εάν, όπως τα περισσότερα μέλη μας, είστε ικανοποιημένοι με τη συνδρομή σας, ανανεώστε τώρα. Η πρόωρη ανανέωση της συνδρομής σας, θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε τον προγραμματισμό του έτους.

Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε προγραμματίσει εκπαιδευτικές συναντήσεις με φυσική παρουσία σε ΌΛΕΣ τις επαρχίες. Οι εκπαιδεύσεις θα είναι χωρίς κόστος για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί εντός των επόμενων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κόστος συνδρομής για το 2023 είναι €50.

Τρόποι ανανέωσης / πληρωμής

  1. Εφόσον τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι πλήρως ενημερωμένα στο αρχείο μας, θα σας σταλεί σχετικός σύνδεσμος για πληρωμή μέσω JCCSmart

Εάν δεν έχετε παραλάβει σχετικό σύνδεσμο στο κινητό ή και στο email σας για πληρωμή μέσω JCCSmart μέχρι 30/01/2023 και επιθυμείτε αυτό τον τρόπο πληρωμής παρακαλώ όπως: Αποστείλετε email στο [email protected] με τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο:
  • Αρ. Ταυτότητας:
  • Email:
  • Αρ. Κινητού:

      2. Mε τραπεζικό έμβασμα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Bank of Cyprus – Aρ. λογαριασμού 357009894174

IBAN: CY14 0020 0195 0000 3570 0989 417

Details: Ονοματεπώνυμο και Αρ. Ταυτότητας

Για διευκόλυνση της διαδικασίας ανανεώσης, όσοι από εσάς προβείτε σε τραπεζικό έμβασμα, ως ανωτέρω, παρακαλούμε όπως αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής στο [email protected].

Η Γραμματεία του ΠΣΕΑΔ είναι πάντα στη διάθεση σας.

Ο ΠΣΕΑΔ αντιπροσωπεύει και προστατεύει τα συμφέροντα των διαμεσολαβητών μελών του και των πελατών τους

Γραμματεία
Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών
Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.