1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ευχές του ΠΣΕΑΔ για ανάρρωση της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Ευχές του ΠΣΕΑΔ για ανάρρωση της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Ευχές του ΠΣΕΑΔ για ανάρρωση της Ζέτας Αιμιλιανίδου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) εύχεται δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά.

Δείτε την ανάρτηση

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου υπέστη το βράδυ της Κυριακής ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Κυβέρνησης από τον Υπουργό Υγείας ο οποίος συνοδεύει την Υπουργό Εργασίας, τόσο το σημερινό όσο και τα υπόλοιπα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της κ.Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις της στο ΡΙΚ η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας είπε ότι η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Τόνισε πως έγινε μια πολύωρη επέμβαση και γι’ αυτό οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί. 

Γύρω στο μεσημέρι όπως είπε θα υπάρξει νέα συνομιλία με την ιατρική ομάδα και επανεκτίμηση της κατάστασής της. 

Πληροφορίες από: Sigmalive

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.