1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. 4 συμβουλές για τις online αγορές σας από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

4 συμβουλές για τις online αγορές σας από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

4 συμβουλές για τις online αγορές σας από την Υδρόγειο Ασφαλιστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι online αγορές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!

Διαβάστε παρακάτω, 4 συμβουλές που αν τις ακολουθείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των αγορών που πραγματοποιείτε μέσα από το διαδίκτυο.

1. Ελέγξτε τον ιστότοπο της επιχείρησης: Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα διαδικτυακό κατάστημα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε κάποια σχετική γνώση για τη φήμη της επιχείρησης που έχετε επιλέξει για να πραγματοποιήσετε τις online αγορές σας. Εξίσου σημαντικό είναι να διαβάζετε τις συστάσεις άλλων πελατών προκειμένου να διαμορφώσετε πλήρη εικόνα για την επιχείρηση.

2. Προστατεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία: Μην αποκαλύπτετε προσωπικά στοιχεία παρά μόνο εάν είστε βέβαιοι για το ποιος τα συλλέγει, το σκοπό για τον οποίο τα ζητάει και τον τρόπο με τον οποίο θα τα χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες πουλάνε τα στοιχεία των πελατών τους σε τρίτους. Οι περισσότερες σας δίνουν τη δυνατότητα να αρνηθείτε την κοινοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων.

3. Προσέχετε τις λεπτομέρειες: Ελέγχετε την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής, το κόστος αποστολής και διεκπεραίωσης της συναλλαγής και αποστολής των προϊόντων, την εγγύηση, την πολιτική επιστροφών, και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε γραπτώς, ή τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία ή το προϊόν που αγοράσατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

4. Χρησιμοποιείτε έναν ασφαλή browser: Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο διαδίκτυο θα πρέπει να εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Τέτοια προγράμματα είναι το Chrome, το AOL, το Opera, το Mozilla Firefox και το Safari.

Περισσότερα στο https://www.ydrogios.com.cy/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.