1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ξεκίνησε από χθες το 30ο συνέδριο του EVU στο Ευρωπαϊκό...

Ξεκίνησε από χθες το 30ο συνέδριο του EVU στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ξεκίνησε από χθες το 30ο συνέδριο του EVU στο  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το 30ο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης Ατυχημάτων (European Association for Accident Research and Analysis – EVU).

Το συνέδριο που ολοκληρώνεται αύριο 28 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται φέτος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στραβούργο και αποτελεί το πρώτο μετά την πανδημία αφού το 2020 και το 2021 δεν διεξήχθη το συνέδριο με φυσική παρουσία.

Το συνέδριο θα εξετάσει όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από θέματα όπως η Οδηγική Συμπεριφορά και Ασφάλεια, η Αναπαράσταση Οδικών Ατυχημάτων καθώς και τις εξελίξεις γύρω από τη βιομηχανική ανάλυση και τις συσκευές καταγραφής δεδομένων για τα αυτοκίνητα. Μπορείται να δείτε την αναλυτική ατζέντα εδώ.

Ο EVU, είναι ο μοναδικός φορέας στην Ευρώπη σε θέματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων, έχει στόχο την συνεχή βελτίωση των αρχών και της μεθοδολογίας ανάλυσης ατυχημάτων, την εκτέλεση μελετών στον τομέα της έρευνας ατυχημάτων, και την βελτίωση της ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ εμπειρογνωμόνων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα μέλη του οργανισμού είναι  πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων που έχουν ελεγχθεί τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, η εμπειρία τους και  η μετεκπαίδευση τους στον τομέα τους. Τα μέλη επωφελούνται ανανεώνοντας συνεχώς τις γνώσεις τους, και λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες και μελέτες του οργανισμού που αφορούν όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο EVU διοργανώνει επίσημα κάθε χρόνο σε μια Ευρωπαϊκή χώρα το ετήσιο συνέδριο του στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 250-300 συνέδρων με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Εκ μέρους του EVU Κύπρου στο Στραβούργο βρίσκεται ο κ. Λάμπρος Παπασάββας, πρόεδρος του EVU στην Κύπρο με τον οποίο θα επικοινωνήσουμε μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου για να σας μεταφέρουμε όλα όσα ενδιαφέροντα εκτυλιχθούν στο συνέδριο.

Θυμίζουμε ότι το 31ο συνέδριο του EVU θα διεξαχθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2023 στην Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.