1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Trust Insurance: Ξεκινά την ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ

Trust Insurance: Ξεκινά την ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ

Trust Insurance: Ξεκινά την ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τηρώντας τη δέσμευσή της έναντι της πολιτείας και των πολιτών, η Trust Insurance Cyprus προχωρεί στην πρώτη ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ στο πλαίσιο της δράσης κοινωνικής προσφοράς της «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Αυτή την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ η TRUST θα βρίσκεται σε όλες τις πόλεις προσφέροντας συσκευές σε οδηγούς και ενημερώνοντας για τις συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι χώροι που θα πραγματοποιηθεί η διάθεση των συσκευών αλκοτέστ είναι οι εξής:

  • Λευκωσία: Οδός Στασικράτους
  • Λεμεσός: Παλιό Λιμάνι
  • Λάρνακα: Μακένζι
  • Πάφος: Πεζόδρομος Μακαρίου
  • Παραλίμνι: Λεωφόρος Πρωταρά

Η παγκύπρια ταυτόχρονη δράση πραγματοποιείται με την ευγενική συμβολή της Αρχής Λιμένων και των Δήμων Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου.

Η κοινωνική αυτή δράση της Trust Insurance έχει στόχο να συνδράμει στις προσπάθειες της πολιτείας και της κοινωνίας για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων μέσα από τη διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ.

Όπως είχε αναφέρει κατά την ανακοίνωση της κοινωνικής αυτής δράσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trust Insurance Cyprus κ. Κρις Γεωργιάδης, «μακροπρόθεσμος στόχος είναι να εγκαταστήσουμε μια τέτοια συσκευή σε κάθε όχημα και να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της οδικής ρουτίνας του ιδίου του οδηγού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Θυμίζουμε ότι οι συσκευές που θα διαθέσει η εταιρεία είναι τελευταίας τεχνολογικής γενιάς με την κάθε μία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Είναι επαναφορτιζόμενες με πολλαπλά επαναχρησιμοποιούμενα στόμια ενώ κατέχει μεγάλο αριθμό πιστοποιήσεων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.