1. Home
 2. »
 3. Blog
 4. »
 5. Ελλάδα
 6. »
 7. Το Thessaloniki Insurance Conference επιστρέφει δυναμικά τον Φεβρουάριο του 2024

Το Thessaloniki Insurance Conference επιστρέφει δυναμικά τον Φεβρουάριο του 2024

Το Thessaloniki Insurance Conference επιστρέφει δυναμικά τον Φεβρουάριο του 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 36th Thessaloniki Insurance Conference (THINC), την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη.

Το Thessaloniki Insurance Conferenceτο συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος από το 2012, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης καθώς και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στην εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και στην αναγκαιότητα ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει εκτενής αναφορά στην σχέση αλλά και στις πιθανές συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, ειδικά για τον κλάδο Περιουσίας.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το συνέδριο θα περιλαμβάνει μία ανανεωμένη ατζέντα ομιλητών και θεματικών ενοτήτων. Με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στη νέα πραγματικότητα της χώρας,  θα αναφερθούμε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα σημαντικών κλαδικών και θεσμικών φορέων.

Το μοναδικό Networking Insurance Conference με νέους τρόπους επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων

Το Thessaloniki Insurance Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο netwοrking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Φέτος, εγκαινιάζουμε έναν νέο τρόπο Instant Connect με τον οποίο ο κάθε σύνεδρος θα μπορεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου να ζητήσει συνάντηση με τους ομιλητές και τα στελέχη των χορηγών.

Την ίδια μέρα και ώρα, εύκολα και με ιδιαίτερα απλό τρόπο!

Όλο το ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των χορηγών με ένα κλικ!

Φέτος η Innovation Media πρωτοπορεί και κάνει ακόμη πιο εύκολη την γνωριμία των χορηγών του συνεδρίου με τους συνέδρους. Μέσα από την ιστοσελίδα του συνεδρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν συγκεντρωτικά το ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό των χορηγών μας, εύκολα και άμεσα.

Ακόμη μία καινοτομία προς τους συμμετέχοντες, θα αποτελέσει η δυνατότητα λήψης όλου του ενημερωτικού υλικού των χορηγών, μέσω της τεχνολογίας NFC, ανέπαφα στο κινητό τους μέσω των sponsored spots τα οποία θα βρίσκονται εντός της αίθουσας του συνεδρίου.

Ομιλίες από στελέχη που εργάζονται στο εξωτερικό

Για πρώτη φορά στα πλαίσια του 36th Thessaloniki Insurance Conference θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους Έλληνες που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγoρά του εξωτερικού. Οι ειδικοί προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, αναλύοντας τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους επαγγελματίες, καθώς και τις διαφορές του νομοθετικού πλαισίου.

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 36th Thessalοniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

 • Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση το 2024 – Προκλήσεις και Προοπτικές
 • Συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τις ασφάλιση ιδιωτών και επιχειρήσεων
 • Ο κλάδος Περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
 • Κλιματική Αλλαγή και η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης
 • Η υποχρεωτικότητα στις ασφαλίσεις – Θετικά και Αρνητικά
 • Κυβερνοασφάλεια και Ασφάλιση – Τα νέα δεδομένα
 • Η σχέση του κλάδου Πιστώσεων με την ευημερία των επιχειρήσεων
 • Artificial Intelligence και ασφαλιστική αγορά – Τι μας διδάσκει το ChatGPT

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@innovation-media.gr).

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο https://thinc.gr/

Οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.