1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε – Διαθέσιμες συνδρομές...

Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε – Διαθέσιμες συνδρομές και για Κύπρο!

Το νέο τεύχος του “The Insurer” μόλις κυκλοφόρησε – Διαθέσιμες συνδρομές και για Κύπρο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

ο νέο τεύχος του περιοδικού “The Insurer”, του πρώτου εκδοτικού εγχειρήματος της Insurance Innovationμόλις κυκλοφόρησε, με πλούσια ύλη, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και όπως πάντα τεκμηριωμένη άποψη.

Το “The Insurer”, αποτελεί ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ένα πεδίο ελεύθερης έκφρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου, μέσω του οποίου αναδεικνύονται οι προβληματισμοί αλλά και οι σκέψεις των ανθρώπων της διαμεσολάβησης. Ο αναγνώστης ενημερώνεται αξιόπιστα και αντικειμενικά για ό,τι τον αφορά, ενώ η συνοπτική και ταυτόχρονα ακριβής ύλη του ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επικαιρότητας και των εξελίξεων.

Το ένατο τεύχος βρίσκεται στα χέρια σας για άλλη μια φορά με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ατζέντα και πρόσωπα, τα οποία αποδεικνύουν ότι η καινοτομία και η αποφασιστικότητα καθιστούν το κλειδί της επιτυχίας για τον κλάδο μας, ο οποίος ομολογουμένως έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ιδέες.

Ένα από αυτά είναι και ο κ. Δημήτρης ΠαπαπαύλουPresident & Managing Director της HEALTHWATCH S.A.. Η HEALTHWATCH S.A αποτελεί ένα εξειδικευμένο συντονιστικό κέντρο, το οποίο προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που αφορούν την ιατρική και τη ταξιδιωτική βοήθεια, τη διαχείριση ζημιών, τον έλεγχο κόστους, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα έξυπνα προγράμματα capitation, βασισμένα στις ανάγκες και στη φιλοσοφία των ασφαλιστικών εταιρειών (tailor made). Ο κ. Παπαπαύλου ανοίγει τα χαρτιά του αποκλειστικά στο “The Insurer” και μας αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο τομέα τηςεξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και της διαχείρισης ασφαλιστικών χαρτοφυλακίων, αναπτύσσοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Γίνετε συνδρομητής του “The Insurer” πατώντας εδώ

Διαβάστε στο “The Insurer” Iουνίου:

  • DAT Hellas: Η τηλεματική αποτελεί το μέλλον τόσο για την αυτοκίνηση, όσο και για τον ασφαλιστικό κλάδο
  • ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες, προσφέροντας άμεσες και δίκαιες λύσεις στους συνεργάτες μας
  • Γεράσιμος Τζέης, Managing Director, Atradius Ελλαδος: Ενεργειακή Κρίση και γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία – Πώς επηρεάζονται οι Ελληνικές επιχειρήσεις και ποιος ο ρόλος της Ασφάλισης των Πιστώσεων
  • Αλέξανδρος Στόικος, Area Sales Suervisor, Carglass Greece: Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS: Επενδύοντας στο Μέλλον, Σήμερα
  • Aριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής, Insurance Innovation: H καινοτομία οδηγός του αύριο
  • Σωτηρία Γιαννακοπούλου, Αρχισυντάκτρια insuranceforum.gr, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος: Πέντε εταιρείες ελέγχουν το 81% της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς -Προβληματισμοί από πλευράς διαμεσολάβησης

The Insurer

Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες και διατίθεται με συνδρομή

Ένατο Τεύχος: Ιούνιος 2022

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής: 20€

Τιμή Ετήσιας Συνδρομής για Κύπρο: 30€

Γίνετε συνδρομητής πατώντας εδώ

Ανανέωσε τη συνδρομή σου εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.