1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. AIC Antigonos Insurance Consultant

AIC Antigonos Insurance Consultant

Featured
AIC Antigonos Insurance Consultant
Τηλέφωνο
70002070
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Μακαρείου ΙΙΙ 45 & Στυλιανού Λένα 2,
Μέσα Γειτονιά Λεμεσός, 4003
Περιγραφή

Η AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd ιδρύθηκε το 2014.

Είναι η φυσική εξέλιξη μιας "υγιούς" πορείας που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014, όταν ο κύριος φορέας της Εταιρίας κος Αντίγονος Θεοδώρου ξεκίνησε την καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην MetLife.

Θέτοντας από την αρχή τον πήχη ψηλά κατάφερε από τον πρώτο κιόλας χρόνο να γίνει ο κορυφαίος ασφαλιστής στο κλάδο Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων. Μια θέση που διατήρησε όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, η Ασφάλιση δεν αφορά μόνο την Ζωή και την Υγεία του Ανθρώπου και των αγαπημένων του προσώπων , αλλά επεκτείνεται τόσο στα περιουσιακά του στοιχεία (σπίτια, οχήματα κλπ.) όσο και την επαγγελματική του ασχολία αποφασίζει να επεκταθεί και στις Ασφαλίσεις Γενικού Κλάδου .
Σήμερα με αφοσίωση στα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και επαγγελματισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη , είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις προσαρμοσμένες πάντοτε στα θέλω του κάθε πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία που έχουμε με τις πιο σοβαρές και αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες της Αγοράς.

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμό που εξαργυρώνουμε καθημερινά , μας δίνουν την δύναμη να θέτουμε ακόμα πιο ψηλούς στόχους πάντα όμως με γνώμονα τον πελάτη μας .

Ο κυριότερος μας στόχος είναι να εντοπίζουμε τις δικές σας πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες, να προβλέπουμε τους πιθανούς κινδύνους και να σας παρέχουμε προστασία από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή ζωή και την επαγγελματική σας καριέρα.

Είμαστε πλήρως αδειοδοτημένο γραφείο και εγγεγραμμένο στα σχετικά μητρώα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του Εφόρου Ασφαλίσεων

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.