1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Το να δουλεύεις στην Allianz είναι WOW! Δείτε τον νέο και...

Το να δουλεύεις στην Allianz είναι WOW! Δείτε τον νέο και πρωτοποριακό τρόπο εργασίας της εταιρείας.

Το να δουλεύεις στην Allianz είναι WOW! Δείτε τον νέο και πρωτοποριακό τρόπο εργασίας της εταιρείας.
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η πανδημία άλλαξε για τα καλά τον τρόπο εργασίας των εταιρειών. Με την «εργασία από το σπίτι» να ήρθε για να μείνει, βλέπουμε παγκόσμιους κολοσσούς να αναθεωρούν τον τρόπο εργασίας του προσωπικού τους με σκοπό να τους προσφέρουν ένα πιο ισορροπημένο περιβάλλον εργασίας που λαμβάνει υπόψη την ευεξία και την ικανοποίηση του ίδιου του εργαζόμενου.

Το υβριδικό μοντέλο, δηλαδή ο συνδυασμός της απομακρυσμένης εργασίας και της εργασίας στο γραφείο, κερδίζει συνεχώς έδαφος και φαίνεται ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ο κανόνας για τις εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μία από τις εταιρείες που αναθεώρησε τον τρόπο εργασίας της είναι η Allianz. Συγκεκριμένα η εταιρεία τον περασμένο Αύγουστο παρουσίασε ένα σύνολο ελάχιστων προτύπων  που θα ισχύουν για τις εταιρείες της Allianz σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νέα πρότυπα έχουν τον τίτλο WOW – Ways of Working, και έχουν σαν βασικά στοιχεία την ευελιξία και την συνεργασία.  Τα πρότυπα έχουν 5 βασικά σημεία δράσης: ευέλικτη εργασία και μειωμένα ταξίδια, ψηφιακά εργαλεία, υγεία και ευημερία, δια βίου μάθηση και οργάνωση και πολιτισμός.

Συγκεκριμένα το νέο μοντέλο της εταιρείας προνοεί ελάχιστη απομακρυσμένη εργασία το 40% του χρόνου, παρέχει την δυνατότητα στους ανθρώπους της να εργάζονται διασυνοριακά έως και 25 μέρες τον χρόνο ενώ την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός εργαλείου αυτοαξιολόγησης των εργαζομένων»

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Oliver Bate, «καθώς οι άνθρωποι και οι οικονομίες προσαρμόζονται στην πανδημία που πλήττει τον πλανήτη μας, σκεφτόμαστε πως θα πρέπει να είναι ο κόσμος εργασίας της Allianz με σκοπό να υποστηρίξουμε καλύτερα τους ανθρώπους μας»

Περισσότερα για τα πρότυπα εργασίας της Allianz μπορείτε να βρείτε εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.