1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. To 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ θα στηρίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα...

To 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ θα στηρίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «ΧΑΡΙΣΜΑ»

To 7ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ θα στηρίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα «ΧΑΡΙΣΜΑ»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) στα πλαίσια του διαχρονικά κοινωφελούς του έργου, θα στηρίζει φέτος μέσα από το 7ο του συνέδριο, το φιλανθρωπικό Σωματείο «ΧΑΡΙΣΜΑ»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30 με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία ενώ θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και διαδικτυακά. Τα εισιτήρια του συνεδρίου είναι ήδη διαθέσιμα στην σελίδα του συνδέσμου.

Το φιλανθρωπικό Σωματείο «ΧΑΡΙΣΜΑ», είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2016 και παρέχει δωρεάν καλλιτεχνικές υπηρεσίες σε «χαρισματικά άτομα με ειδικές δεξιότητες», δίνοντας τους την δυνατότητα να αναπτύξουν και να επιδείξουν τα ταλέντα τους, βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να ξεφύγουν από την κοινωνική αποξένωση.

Ο σύλλογος υποστηρίζει ταλέντα σε τέχνες όπως η μουσική, το θέατρο, η λογοτεχνία, ο χορός, η ζωγραφική, ο αθλητισμός και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για το «ΧΑΡΙΣΜΑ» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σωματείο στο https://www.charisma.com.cy/  

Ο ΠΣΕΑΔ καλεί όλους να στηρίξουν έμπρακτα το έργο του φιλανθρωπικού Σωματείου, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.