1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο...

Το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Πράγα

Το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Πράγα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το 12ο Διεθνές του συνέδριο ανακοίνωσε ο σύνδεσμος των ασφαλιστικών εταιρειών της Ευρώπης, Insurance Europe, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει με όλες τις λεπτομέρειες να είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Insurance Europe.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στα κενά κάλυψης που επηρεάζουν την υγεία και την οικονομική ευημερία τόσο των πολιτών όσο και των επιχειρήσεων. Σε μια μέρα γεμάτη με συζητήσεις και ομιλίες, η Insurance Europe θα εξετάσει τι, πού και γιατί υπάρχουν κενά, εξετάζοντας την έκθεση του κλάδου σε φυσικές καταστροφές, κινδύνους στον κυβερνοχώρο, ανεπαρκή εξοικονόμηση συντάξεων και πολλά άλλα.

Ένας κορυφαίος κατάλογος με στελέχη ασφαλιστικών οργανισμών, εκπρόσωποι καταναλωτών και ομιλητές από τον ασφαλιστικό κλάδο θα διερευνήσουν ποιες δράσεις και λύσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες ανθεκτικότητας και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προστασία για όλους.

Οι μέχρι τώρα επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι ο Philippe Donnet, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου της Assicurazioni Generali, η Petra Hielkema, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) και ο Ekhosuehi Iyahen, γενικός γραμματέας του Φόρουμ Ασφαλιστικής Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι απαντούν Insurance Europe και CRO Forum στην EIOPA για τις πράσινες απαιτήσεις στον ασφαλιστικό κλάδο

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το συνέδριο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.