1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Τι συζητήθηκε κατά το 13ο International Conference της Insurance Europe;

Τι συζητήθηκε κατά το 13ο International Conference της Insurance Europe;

Τι συζητήθηκε κατά το 13ο International Conference της Insurance Europe;
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe ολοκλήρωσε τις εργασίες του την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Παρίσι. Στα πλαίσια του συνεδρίου συναντήθηκαν μία πληθώρα προσώπων της διεθνούς σκηνής για να συζητήσουν καίρια ζητήματα της ασφαλιστικής -και όχι μόνο- επικαιρότητας.

Ένα από τα τρέχοντα ζητήματα είναι και αυτό των ESG επενδύσεων και της μετάβασης σε μία βιώσιμη κοινωνία μηδενικών εκπομπών. Υπό αυτό το πλαίσιο, αξίζει να σημειωθεί πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υπολογίσει ότι χρειάζονται 260 δισ. ετησίως έως το 2030 σε δαπάνες ενέργειας και ζητημάτων κλιματικής αλλαγής, ώστε να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει.

Παρακολουθήστε από εδώ το πάνελ με τίτλο “Οι προτεραιότητες και οι παγίδες των ΕSG επενδύσεων”, όπου συμμετέχουν οι Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Insurance Europe, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) & Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH Insurance Group, Philippe Dumont CEO, Crédit Agricole Assurances, Thierry Philipponnat Chief economist, Finance Watch, Allegra van Hövell-Patrizi CEO, Aegon the Netherlands με συντονιστή τον Olav Jones Deputy director general, Insurance Europe

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.