1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις...

Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό

Τι σημαίνει το να είσαι μέλος του MDRT και τι κερδίζεις από αυτό
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το να είσαι μέλος του MDRT σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση. Όλοι ξέρουμε πώς φτάνοντας εκεί έχεις κάνει μια διαδρομή, η οποία χρειάστηκε πολύ προσωπική εργασία με τον εαυτό, στοχοπροσήλωση, επιμονή και ικανότητα να διεκδικείς τα θέλω σου και να μην πτοείσαι από τις συνθήκες…αλλά να ξέρεις πώς να τα καταφέρνεις και να κάνεις επιλογές που ευνοούν την επιτυχία σου ανεξαρτήτως συνθηκών. Είναι σίγουρα τιμητικό να είσαι μέλος MDRT.

Ας δούμε όμως τι είπαν στην κάμερα του Cyprus Insurance News 3 άνθρωποι του MDRT που ξέρουν επακριβώς τι σημαίνει να είσαι μέλος του MDRT και γιατί αυτό προσθέτει αξία στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα!

Ο Νίκος Μεττούρης, πρόεδρος του MDRT, η Αντιγόνη  Νικολάου και ο Δώρος Λυμπέρτης (MDRT μέλη) καλεσμένοι στα πλαίσια του Insurance Talks είχαν μοιραστεί μέσα από προσωπικές εμπειρίες το τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην οικογένεια του MDRT.

Συγκεκριμένα, ο Δώρος Λιμπέρτης, αν και παλιός στο επάγγελμα, είναι 4 χρόνια στο MDRT. Μπαίνοντας στην ομάδα του MDRT παρατήρησε το πώς άλλαξε ο ίδιος. Για τον ίδιο πολύ σημαντικός είναι ο σεβασμός, γιατί όπως είπε «Όπου υπάρχει σεβασμός, υπάρχει και αξιοπρέπεια». Κι αυτό είναι κάτι που το δίνει το MDRT μαζί με τις περισσότερες επαγγελματικές γνώσεις και τη γνωριμία με άτομα από διάφορες εταιρείες του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Οι σχέσεις διαμορφώνονται μέσα από σεβασμό και αυτό δημιουργεί αξιοπρέπεια στο άτομο και κατ’ επέκταση στη βιομηχανία, όπως μας είπε.

Το MDRT προσφέρει απλόχερα γνώσεις από άτομα διεθνούς καριέρας και σίγουρα μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει κάποιος από αυτό.

Επιπλέον, οι εμπειρίες των ατόμων που είναι στο MDRT αποτελούν καθοδήγηση για τα νέα μέλη ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν λάθη για να μάθουν αυτά που ήδη οι έμπειροι του MDRT γνωρίζουν και μεταδίδουν.

Κι όπως συμπλήρωσε καταφατικά ο Παναγιώτης Σοφοκλέους «Μια κουβέντα ορισμένων ανθρώπων κάποιου επιπέδου είναι ισάξια με ολόκληρο σεμινάριο!»

Η Αντιγόνη Νικολάου με εμπειρία 17 χρόνων στο MDRT και έχοντας παρακολουθήσει 15 από τα 17 συνέδρια στην Αμερική έδωσε ένα πολύ δυνατό μήνυμα λέγοντας «Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στη ζωή σας, την ώρα που το βιώνετε θα βρείτε τη λύση μέσα από το MDRT. Υπάρχουν εκατομμύρια ιδέες, τη δεδομένη στιγμή που σε προβληματίζει κάτι βρίσκεις την απάντηση προχωράς και πετάς. Και γι’ αυτό αξίζει να δοκιμάσει κάποιος το MDRT.»

Στο πλαίσιο αυτό για τους ασφαλιστές μη μέλη που έχουν τα κριτήρια για να μπουν στο MDRT η Αντιγόνη προέτρεψε να το δοκιμάσουν για 1 χρόνο και αν δε τους αρέσει να το σταματήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Και για όσους δεν έχουν τα κριτήρια ακόμη, πρότεινε να παλέψουν να διεκδικήσουν και μέσα από στοχοθεσία να καλύψουν τα κριτήρια για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο του MDRT.

Ακόμη και να μπεις στο MDRT με μειωμένες παραγωγές αυτό θα σε βοηθήσει να στοχοθετήσεις και να προγραμματιστείς ώστε να αναπτυχθείς καλύτερα, σύμφωνα με την εμπειρία της Αντιγόνης. Το να ζήσεις τι είναι το MDRT και να λάβεις τα εφόδια, τα κίνητρα και τις συμβουλές των ανθρώπων που έχουν ήδη πετύχει είναι μεγάλη υπόθεση για την εξέλιξη και ανέλιξή σου! Το να είσαι μέλος του MDRT δίνει την ευκαιρία να είσαι και στα 2 συνέδρια που γίνονται στην Αμερική, το Global και το Annual meeting

Αυτό είναι ένα δυνατό σημείο στη ζωή κάποιου!

Όπως είχε τονίσει και ο Νίκος Μεττούρης, Πρόεδρος του MDRΤ, στο συνέδριο, λειτουργούν για πρώτη φορά στη χώρα μας οι θεσμοί του MDRT Academy  και Mentoring. Σύμφωνα με τον θεσμό του MDRT Academy, ασφαλιστικοί σύμβουλοι που ακόμη δεν κατάφεραν να πετύχουν τα κριτήρια για να γίνουν μέλη στο MDRT θα εκπαιδεύονται έτσι ώστε να είναι σε θέση να το πετύχουν. Όσον αφορά το Mentoring, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι καταξιωμένα μέλη του MDRT θα αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν νεότερα μέλη προς την επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Την Παρασκευή η συνάντηση του MDRT Cyprus

Το MDRT είναι ένα σχολείο ζωής που σε βοηθά να φτάσεις στην επιτυχία μέσα σου και κατά κανόνα και έξω από εσένα! Σε βοηθά να αναπτύξεις και να καλλιεργήσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις και τον τρόπο που συνεργάζεσαι, σε εμπνέει να γίνεσαι καλύτερος και να βοηθάς και άλλους να το πετύχουν, σε μαθαίνει πώς να κάνεις το άλμα την κατάλληλη στιγμή, ώστε να βρεθείς εκεί που θες κι όχι στο κενό και με αφορμή το MDRT μαθαίνεις πως να είσαι αιώνιος μαθητής και ταυτόχρονα δάσκαλος!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.