1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Την Παρασκευή το 36th Thessaloniki Insurance Conference – Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό...

Την Παρασκευή το 36th Thessaloniki Insurance Conference – Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο της Β. Ελλάδος

Την Παρασκευή το 36th Thessaloniki Insurance Conference – Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό συνέδριο της Β. Ελλάδος
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace!

Το Thessaloniki Insurance Conference, το συνέδριο – ναυαρχίδα για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά για άλλη μία χρονιά αυτή την Παρασκευή στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305).

Σταθερά για 12η συνεχή χρονιά, το 36th THINC στοχεύει στην άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις, προκλήσεις και προοπτικές.

Στο συνέδριο θα παραβρεθούν κορυφαία στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου και σημαντικοί πολιτικοί και θεσμικοί φορείς, διαμορφώνοντας μία πολυποίκιλη ατζέντα με ενδιαφέρουσα θεματολογία και ομιλίες.

Καθώς διανύουμε μια εποχή σοβαρών διακυμάνσεων αφενός λόγω των επιπτώσεων που επιφέρει η κλιματική αλλαγή και αφετέρου του υψηλού πληθωρισμού, η φετινή διοργάνωση επικεντρώνεται στον κλάδο εγγυήσεων και πιστώσεων ως πυλώνα ασφαλούς ανάπτυξης και εξασφάλισης των ταμειακών ροών των επιχειρήσεων.

Παράλληλα μέσω της καινούργιας θεματικής ενότητας, στο συνέδριο θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα.

Δείτε στο 36th Thessaloniki Insurance Conference:

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, εδώ.

Επαγγελματικό Δείπνο και Networking

Για μία ακόμα χρονιά η Innovation Media επενδύει στις επαγγελματικές διασυνδέσεις μεταξύ των χορηγών και των συνέδρων, διοργανώνοντας επαγγελματικό δείπνο γνωριμίας το οποίο θα λάβει χώρα μετά τις εργασίες του συνεδρίου στο πολυτελές Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Το networking dinner του 36th THINC αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για αποκλειστικές επαγγελματικές συζητήσεις και πιθανές συνεργασίες στον πολυτελή χώρο του Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Το δείπνο θα λάβει χώρα από τις 21.00 έως και τις 23.00 και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με την συνοδεία κρασιού ή μπύρας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60€/άτομο.

Για τις διαθέσιμες θέσεις μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στο [email protected] ή καλώντας στο τηλέφωνο 2315-311-282

36th Thessaloniki Insurance Conference | «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) Θεσσαλονίκη

Από τις 14.30 έως τις 20.30

Γνωρίστε εδώ τους ομιλητές του 36th Thessaloniki Insurance Conference.

Κάντε σήμερα την προεγγραφή σας, από εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.thinc.gr

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής

Χορηγοί:

Gold: Allianz Trade, ARAG Hellas, Atradius, Carglass®, Coface, Euroins Ελλάδος, Extra Assistance, Giant Stride, Hellas Direct, INFOTRUST, SoEasy Insurance Brokers, TRUCK & CARGO INSURANCE, Wise Daedalus

Silver: Experto Crede Consultants, ΟΡΙΖΩΝ 1964

Bronze: amb Insurance Broker, Β&Β Ειδικές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, HealthWatch, Infodromio, Life Design, NGN

Υποστηρικτές: Contract SA

Υπό την Αιγίδα: Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC HELLAS), Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Εργασιών (ΠΟΑΔ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Culpa News, Cyber News, Cyprus Insurance News, GR Times, επιχειρώ, Karfitsa, marketnews.gr, Money View, mynews.gr, ola thessaloniki, Startup.gr

Λίγα λόγια για τα ασφαλιστικά συνέδρια της Innovation Media

Τα συνέδρια της Innovation Media (πρώην Insurance Innovation) και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων. Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και πρακτικά.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 36th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.