1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τελευταία συνεδρία και για τον ΠΣΕΑΔ Λευκωσίας

Τελευταία συνεδρία και για τον ΠΣΕΑΔ Λευκωσίας

Τελευταία συνεδρία και για τον ΠΣΕΑΔ Λευκωσίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι τελευταίες συνεδρίες των Επαρχιακών Επιτροπών του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Αφού προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι τελευταίες συνεδρίες σε Λεμεσό και Πάφο, σειρά είχε χθες η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής και Οργανωτικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου κ. Πάνος Τσιολής, ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την συνεργασία τα τελευταία 4 χρόνια που ο ίδιος είναι Πρόεδρος της επαρχίας Λευκωσίας, μέσα από την οποία κατάφεραν πολλά. Συνεχίζουμε, δήλωσε, με ενότητα να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον ΠΣΕΑΔ.

Την ερχόμενη βδομάδα είναι προγραμματισμένη και η συνεδρία της επαρχιακής επιτροπής Λάρνακας/Αμμοχώστου, η οποία θα ολοκληρώσει τις επαρχιακές συνεδρίες και θα ανοίξει τον δρόμο για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας του συνδέσμου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.