1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Swiss Re: Επενδύει σε εταιρεία ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία

Swiss Re: Επενδύει σε εταιρεία ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία

Swiss Re: Επενδύει σε εταιρεία ψηφιακών πληρωμών στην Ινδία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η αντασφαλιστική εταιρεία Swiss Re προγραμματίζει επένδυση ύψους 123 εκατομμύριων δολαρίων στην εταιρεία πληρωμών Paytm Insuretech Private Limited (PIT) που εδρεύει στην Ινδία, ποσό που αντιστοιχεί στο 23% των μετοχών της.

Η Paytm που ειδικεύετε σε συστήματα ψηφιακών πληρωμών, ηλεκτρονικού εμπορίου και χρηματοοικονομικών συστημάτων, σχεδιάζει να διευρύνει το πελατολόγιο της μέσα από το  insurtech  τμήμα της δημιουργώντας νέα ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις.

Η Swiss Re βλέπει την επένδυση σαν μία ευκαιρία να δημιουργήσει μεγαλύτερη βάση στην αγορά της Ινδίας, όπου η διείσδυση της εταιρείας θεωρείτε σημαντικά μικρότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Ο Vijay Shekhar Sharma πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της One 97 Communications, της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Paytm, δήλωσε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Swiss Re για την ανάπτυξη μας στην ασφαλιστική αγορά. Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα γενικού κλάδου στην μάζα των καταναλωτών».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.