1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στους φιναλίστ του EY Entrepreneur Of The Year οι ιδρυτές της...

Στους φιναλίστ του EY Entrepreneur Of The Year οι ιδρυτές της Hellas Direct

Στους φιναλίστ του EY Entrepreneur Of The Year οι ιδρυτές της Hellas Direct
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τους 9 φιναλίστ – επιχειρηματίες που διεκδικούν τον τίτλο του πρώτου Κύπριου «Επιχειρηματία της Χρονιάς» μέσα από το πρόγραμμα EY Entrepreneur Of The Year™ Cyprus 2022 παρουσίασε η ΕΥ Κύπρου.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θεσμό παγκοσμίου κύρους που αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία. O νικητής του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο παγκόσμιο σκέλος του θεσμού, EY World Entrepreneur Of The Year™ Award, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2022 στο Μόντε Κάρλο.

O πρώτος Κύπριος «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» θα επιλεγεί μετά από τελική αξιολόγηση των φιναλίστ από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από τους Theo Παφίτη, Άννα Πρωτόπαπας, και Δρ. Νικόλα Μαστρογιαννόπουλο, και θα ανακοινωθεί στις 17 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής απονομής.

Ανάμεσα στους 9 φιναλίστ βρίσκονται και οι Αλέξης Πανταζής και Αιμίλιος Μάρκου, Συνιδρυτές και Εκτελεστικοί Διευθυντές της Hellas Direct μίας ασφαλιστικής εταιρείας νέας γενιάς που δραστηριοποιείτε στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Ο Αλέξης Πανταζής είναι Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct. Πριν αναλάβει την θέση αυτή, εργάστηκε ως Εκτελεστικός Διευθυντής στην Goldman Sachs όπου ηγήθηκε επενδύσεων και νέων στρατηγικών πρωτοβουλιών για λογαριασμό της εταιρείας στον τομέα της ευρωπαϊκής διαχείρισης επενδύσεων. Διετέλεσε, επίσης, σύμβουλος στρατηγικής στην Boston Consulting Group, ενώ έχει εργαστεί για τη Miramax Films στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Ο Αλέξης είναι υπότροφος Fulbright και British Chevening, υπότροφος Robert & Diane Levy και Endeavor Global Entrepreneur.

Ο Αιμίλιος Μάρκου είναι Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct. Πριν αναλάβει την θέση αυτή, διετέλεσε Διευθυντής στην ομάδα European Financial Institutions Structuring στην Barclays Capital. Επίσης, υπήρξε Εκτελεστικός Διευθυντής στο Τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής της Goldman Sachs, όπου ηγήθηκε σειράς έργων στο πλαίσιο του τμήματος ευρωπαϊκής ασφαλιστικής της εταιρείας. Παλαιότερα, ως σύμβουλος στρατηγικής της McKinsey & Company, ο Αιμίλιος συμβούλεψε πελάτες στην Ευρώπη την Αμερική και την Ασία σε μια σειρά από στρατηγικά ζητήματα στους τομείς των ασφαλίσεων, των τραπεζών, της ενέργειας και των μεταφορών. Ο Αιμίλιος είναι Μέλος του Ινστιτούτου Αναλογιστών (FIA) του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και Endeavor Global Entrepreneur.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι ιδρυτές της Hellas Direct μοιράζονται μαζί μας την καλύτερη συμβουλή που δόθηκε στους ίδιους. Τα βραβεία θα μεταδοθούν διαδικτυακά και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.