1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της KKERS Claim Services

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της KKERS Claim Services

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της KKERS Claim Services
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια εποχή που η ψηφιακή παρουσία κάθε επιχείρησης έχει πολυδιάστατο ρόλο, η KKERS Claim Services προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας της με σκοπό την παροχή πληρέστερης ενημέρωσης στους πελάτες της για τις παρεχόμενες της υπηρεσίες.

Με ανανεωμένη μορφή και όψη η νέα ιστοσελίδα της KKERS Claim Services βγήκε στον «αέρα»  πρόσφατα με στόχο την καλύτερη εμπειρία των συνεργατών και του κοινού ευρύτερα που επισκέπτεται την ιστοσελίδα.

Η νέα ιστοσελίδα με την μοντέρνα της μορφή, παρουσιάζει αναλυτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας και προσφέρει στους πελάτες και τους επισκέπτες της μια αναβαθμισμένη εμπειρία περιήγησης.

Με έναν καθαρό και σύγχρονο σχεδιασμό, η ιστοσελίδα επιδιώκει να καταστεί ένας προορισμός για τους χρήστες που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες ειδήσεις της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του στο Cyprus Insurance News ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Λάμπρος Παπασάββας, ανάφερε ότι «Με τον νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας σκοπεύουμε στην καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και αναδεικνύουμε το εταιρικό μας προφίλ. Πολύ σύντομα θα προσθέσουμε και έξυπνα εργαλεία που σκοπό έχουν να βοηθήσουν συναδέλφους που απασχολούνται στον τομέα των ασφαλιστικών απαιτήσεων»

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδας της KKERS Claim Services στο https://kkers.com/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.