1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στην τελική ευθεία το 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Ρεκόρ χορηγών

Στην τελική ευθεία το 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Ρεκόρ χορηγών

Στην τελική ευθεία το 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Ρεκόρ χορηγών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Μαΐου 2024 η Δημοσιογραφική Διάσκεψη ενόψει του επερχόμενου 9ου συνεδρίου που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).  

Το 9o συνέδριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαΐου στις 10:00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και φέρει τον τίτλο «Η επόμενη μέρα». Το συνέδριο συμβολίζει τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε επαγγελματίας διαμεσολαβητής ασφαλίσεων για να αντιμετωπίσει το αύριο.

Η προεδρεύουσα του συνεδρίου, κα. Άντρη Κονιζίδου, αφού ευχαρίστησε έναν προς έναν τους χορηγούς και υποστηρικτές του συνεδρίου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο διαθέτει μια πλούσια θεματολογία και εκλεκτούς ομιλητές καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τόσο στον κλάδο ζωής όσο και στον γενικό κλάδο. Τόνισε ότι το συνέδριο θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω Webex και μέσω του City Channel και Vouli TV. Το συνέδριο με την κοινωνική του διάσταση και ευαισθησία φέτος στηρίζει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Πάνος Τσιολής τόνισε τη σημαντικότητα του να αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί τις προκλήσεις και να τις κάνουμε ευκαιρίες για την Επόμενη Μέρα, όπως είναι και ο τίτλος του φετινού συνεδρίου. Αναφερόμενος στο μότο της διετίας «Μαζί μπορούμε» εξέφρασε την πίστη στην συνεχή ανέλιξη και εξέλιξη του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Η θεματολογία του συνεδρίου αγγίζει σύγχρονα θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική βιομηχανία στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό, συμπλήρωσε. Φέτος έχει καταγραφεί ρεκόρ με 40 εταιρείες υποστηρικτές και χορηγούς του συνεδρίου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ. Τσιολής. Τέλος, επισήμανε την ψηφιοποίηση των διαδικασιών και ενημερώσεων του συνδέσμου τονίζοντας ότι οι εγγραφές του συνεδρίου θα γίνονται ηλεκτρονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Ο κ. Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance που είναι διαχρονικός μέγας χορηγός του συνεδρίου, ευχαρίστησε τον σύνδεσμο και τους συμμετέχοντες σε αυτόν τονίζοντας τη σημαντική παρουσία του συνδέσμου, αφού είναι ο μοναδικός φορέας που εκπροσωπεί τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η SoEasy Insurance ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του συνδέσμου!

Ο κ. Τζερμνίας Ζαχαρίας, F2F Head of Sales της MetLife έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πλούσια θεματολογία του συνεδρίου που αγγίζει ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της βιομηχανίας. Δήλωσε τη στήριξή του στον ΠΣΕΑΔ καθώς αποτελεί ένα βασικό κύτταρο της βιομηχανίας και με αφορμή όλες τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ασφαλιστική βιομηχανία. Ο ΠΣΕΑΔ πρέπει να έχει φωνή και να μπορεί να αντιπροσωπεύει επάξια τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είπε συνεχίζοντας.

Τέλος, ο κ. Παντελίδης Κώστας, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μικροί Ήρωες αφού ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για τη στήριξη, αναφερόμενος στη θεματολογία του συνεδρίου σχολίασε πως η κοινωνική ευαισθησία της θεματολογίας του συνεδρίου και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αντικατοπτρίζουν τις βαθιές αξίες του συνδέσμου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό οργανισμό, Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, και την υποστηρικτική του δράση στα παιδιά και στις οικογένειες με καρκίνο και λευχαιμία!

Οι εγγραφές του συνεδρίου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του συνδέσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αύριο το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ - Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurolife

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

Universal Life

Ypera Ασφαλιστική

ΥΔΡΑ Ασφαλιστική

TRUST INSURANCE

Prodromou & Makriyiannis

 Allianz

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

Antigonos Immigration Consultants

CNP CYPRIALIFE

Y. SYRIMIS INSURANCE

Minerva Insurance

Commercial General Insurance

Altius Insurance

Agridiotis Insurance Agents

Prime ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Atlantic Insurance

P.A.S. Insurance Agents & Consultants Ltd

Ierokipiotis Insurance Agency

Pancyprian Insurance 

OΔ·Υ·ΚΥ ASSISTANCE

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

DUO-BOND General Auto Glass

TRIKKIS AUTOGLASS

 Tack TMI

ADACOM

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Cyprus Airways

ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΥΠΟΥ

Ναφαϊδης Ασφαλιστική

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.