1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ Λεμεσού: Κοινή συνάντηση της επαρχιακής επιτροπής με μέλη του MDRT!

ΠΣΕΑΔ Λεμεσού: Κοινή συνάντηση της επαρχιακής επιτροπής με μέλη του MDRT!

ΠΣΕΑΔ Λεμεσού: Κοινή συνάντηση της επαρχιακής επιτροπής με μέλη του MDRT!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην πραγματοποίηση μίας ωραίας πρωτοβουλίας προχώρησε χθες η Επαρχιακή Επιτροπή του ΠΣΕΑΔ στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, αντί της συνηθισμένης συνεδρίας της Επαρχιακής Επιτροπής που πραγματοποιείται κάθε μήνα, η επαρχιακή επιτροπή του συνδέσμου στην Λεμεσό προσκάλεσε 3 μέλη του MDRT Κύπρου για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων προς βελτίωση του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Το παρών τους στη συνάντηση εκ μέρους του MDRT Κύπρου ήταν ο πρόεδρος του κ. Λούκας Τσούκκας και τα μέλη του Νίκος Σταυρινίδης και Νίκος Μεττούρης όπου μεταξύ άλλων παρουσίασαν την ιστορία και τον τρόπο που δουλεύει το MDRT σε όλο τον κόσμο.

Όπως μας λέει ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΠΣΕΑΔ στη Λεμεσό, κ. Αντίγονος Θεοδώρου, «η συνάντηση πραγματοποιείται μέσα στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης για να συζητήσουμε διαφορά θέματα σχετικά με το επάγγελμα μας και τους τρόπους που μπορεί κάποιος συνάδελφος να φτάσει στην επιτυχία».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ ευχάριστο και θετικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους να ανταλλάσσουν συμβουλές και εμπειρίες από την πορεία τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.