1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ: Λάβετε μέρος στην έρευνα για το επερχόμενο του συνέδριο

ΠΣΕΑΔ: Λάβετε μέρος στην έρευνα για το επερχόμενο του συνέδριο

ΠΣΕΑΔ: Λάβετε μέρος στην έρευνα για το επερχόμενο του συνέδριο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΠΣΕΑΔ, έχει ετοιμαστεί μια ολιγόλεπτη έρευνα που αφορά μέλη και συναδέλφους. Σκοπός της είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τη διεξαγωγή του επόμενου Παγκύπριου Συνεδρίου του Συνδέσμου.

Η έρευνα που διεξάγει ο ΠΣΕΑΔ για το Παγκύπριο Συνέδριο του Συνδέσμου το 2024 διαρκεί 2-3 λεπτά και αφορά ερωτήσεις για τις μέρες και ώρες διεξαγωγής, την επαρχία διεξαγωγής, τη θεματολογία του συνεδρίου καθώς και τη διάρκειά του και επιπλέον προτάσεις για τη βελτίωση του Συνδέσμου!

Το Δ.Σ. του ΠΣΕΑΔ ενθαρρύνει το ευρύ κοινό να επικοινωνεί με το Σύνδεσμο για όσα θέματα χρειάζεται να γνωρίζει καθώς επίσης και για εισηγήσεις και απόψεις!

Για να συμμετέχετε στην έρευνα κάντε κλικ εδώ: Έρευνα ΠΣΕΑΔ για το Παγκύπριο Συνέδριο του 2024

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.