1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ: Έδωσε το παρών του στο συνέδριο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της...

ΠΣΕΑΔ: Έδωσε το παρών του στο συνέδριο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Χαλκίδας!

ΠΣΕΑΔ: Έδωσε το παρών του στο συνέδριο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Χαλκίδας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου το οποίο διοργανώθηκε από το τοπικό σωματείο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην Χαλκίδα. 

Το συνέδριο διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας το Σάββατο 22 Ιουλίου, με τίτλο «Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο Ασφαλιστικό περιβάλλον».

Παρών με αντιπροσωπεία του στο συνέδριο ήταν και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ). Εκπροσωπώντας την κυπριακή διαμεσολάβηση, στο συνέδριο παραβρέθηκαν οι κκ. Ανδρέου Κυριάκος, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ και Κάπαρης Στυλιανός, Γενικός Γραμματέας ΠΣΕΑΔ.

Αρχικά ο κ. Κάπαρης επισήμανε τα λάθη και τις παραλήψεις στο υφιστάμενο περιβάλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όπως επίσης και στους τρόπους με τους οποίους ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στην επαφή του με τον πελάτη αυξάνοντας παράλληλα την αξία της προσφερόμενης υπηρεσίας.

Έπειτα, ο κ. Ανδρέου μίλησε για τις υποχρεωτικέςάμεσες και έμμεσες ασφαλίσεις στην Κύπρο. Όπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχει μεγάλος αριθμός υποχρεωτικών ασφαλίσεων οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς και κατ’ επέκταση στην γενικότερη κυπριακή οικονομία.

Η Πρόεδρος του σωματείου, κα Δέσποινα Καραμπέτσου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στην αξία του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και στην ιστορία του σωματείου και την έως τώρα 10χρονη πορεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Εν συνεχεία ο κ. Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αναφέρθηκε στα σημαντικότερα επιτεύγματα της ΠΟΑΔ και ανακοίνωσε την διάθεση ενός ειδικού προγράμματος Νοσοκομειακής Περίθαλψης αποκλειστικά για τα μέλη των σωματείων – μελών της ΠΟΑΔ σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά όλα τα μέλη τα οποία είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω προβλημάτων υγείας δεν δύναται να καλυφθούν από υπάρχοντα νοσοκομειακά προγράμματα.

Πρόκειται για ένα ομαδικό συμβόλαιο υγείας το οποίο, όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Τσολάκης, θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην διεύρυνση των εργασιών της ΠΟΑΔ, σε τοπικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας, ειδικά τα 5 τελευταία χρόνια. Να σημειώσουμε πως η Ομοσπονδία κατάφερε να αυξήσει τα μέλη της από 5 σε 21!

Ακόμα, ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Νίκος Γεώργιος, Β΄ Γενικός Γραμματέας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων / ΠΣΑΣ, Επιτετραμμένος επί των ευρωπαϊκών θεμάτων, η κα. Κουρούτη Αικατερίνη, Commercial Planning Manager, ΙΑΣΩ, η κα. Γουργούλη θεοδώρα, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, ΠΣΑΣ, η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory services, Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ο κ. Καρναχωρίτης Βασίλης, Νόμιμος Εκπρόσωπος Coordinators και Πρόεδρος Επιστημονικής Ένωσης E.E.M.C.//MQI, ο κ. Καρναχωρίτης Παναγιώτης, Ιδρυτής και επίτιμος Πρόεδρος Ομίλου Coordinators και η κα Γουδίνου Βάνα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Υγείας και Ευεξίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου διεξήχθει και η τελετή αδελφοποίησης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) με τον Πανευβοϊκό Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΑΝΕΥΒ. Σ.Α.Δ).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.