1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe (βίντεο)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου το 12ο διεθνές συνέδριο της Insurance Europe, το οποίο είχε σαν τίτλο «Closing the Gaps Protection for All».

Το συνέδριο που φέτος φιλοξενήθηκε στην Πράγα, εξέτασε τα κενά προστασίας που επηρεάζουν τόσο την υγεία αλλά και την οικονομική κατάσταση καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Σε μια ολόκληρη ημέρα συζητήσεων και ομιλιών, το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe εξέτασε τι, πού και γιατί υπάρχουν κενά, εξετάζοντας την έκθεση καταναλωτών και επιχειρήσεων σε φυσικές καταστροφές, κινδύνους στον κυβερνοχώρο, ανεπαρκή εξοικονόμηση συντάξεων και πολλά άλλα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας και ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και εκπρόσωποι καταναλωτών. Μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του συνεδρίου, αναλύθηκαν δράσεις και λύσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανθεκτικότητα και να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προστασία για όλους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση εδώ.

Οι πρώτες λεπτομέριες για το επόμενο συνέδριο της Insurance Europe, έχουν ήδη ανακοινωθεί. Δείτε την ημερομηνία και την τοποθεσία του 13ου Διεθνές Συνεδρίου της Insurance Europe στο πιο κάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.