1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Πραγματοποιείται σήμερα το MDRT Day στην Αθήνα!

Πραγματοποιείται σήμερα το MDRT Day στην Αθήνα!

Πραγματοποιείται σήμερα το MDRT Day στην Αθήνα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT, µετά από 3 χρόνια διοργανώνει φέτος την καθιερωµένη Ηµέρα του οργανισµού στην Ελλάδα, αφιερωµένη σε ένα κοινό που µοιράζεται την ίδια επαγγελµατική κουλτούρα και ταυτόχρονα ανήκει ή θέλει να ανήκει στη µεγάλη παγκόσµια οικογένεια του MDRT. 

Μια εκδήλωση που στόχος της είναι να ενώσει το παρόν, το παρελθόν και το µέλλον και να εµπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους επαγγελµατίες που διακρίνονται ήδη στο χώρο.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε για 200 συµµετέχοντες, ώστε να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση και η διάδραση της παρευρισκόµενης οµάδας. ∆ίνοντας πάντα προτεραιότητα στα µέλη, από την Ελλάδα και άλλες γειτονικές χώρες, τους ανθρώπους που πληρούν τις προϋποθέσεις και θα γίνουν φέτος µέλη ή θέλουν να γνωρίσουν το θεσµό ώστε να συνδεθούν & φυσικά την οµάδα των aspirants, εκείνους που στοχεύουν να κατακτήσουν τη θέση τους στο στρογγυλό τραπέζι του MDRT, αλλά ταυτόχρονα και τους ηγέτες που επιθυµούν να εµπνεύσουν τις δικές τους οµάδες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η φράση “From Dusk till Dawn” στον τίτλο της εκδήλωσης χρησιµοποιήθηκε σκόπιµα, καθώς το κυρίαρχο µήνυµα της ηµέρας είναι το ότι “Η ζωή δεν είναι µόνο δουλειά και η δουλειά πρέπει να έχει χαρά”. Στόχος εποµένως του event είναι µέσα από έναν συνδυασµό εξαιρετικών Ελλήνων και ξένων οµιλητών να ενωθεί η παρακίνηση µε τις καλύτερες επαγγελµατικές πρακτικές και ταυτόχρονα να δοθεί τροφή για σκέψη σχετικά µε το αύριο και αυτά που έρχονται ώστε το κοινό του MDRT να ονειρευτεί και να σχεδιάσει το µέλλον.

Στο κλείσιµο της ηµέρας όλα αυτά θα πλαισιωθούν από ένα µεγάλο πάρτι έτσι ώστε κάθε ένας από τους συµµετέχοντες να γιορτάσει όλα εκείνα που έχει καταφέρει και είναι ευγνώµων.

Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, στο Ble Pavillon, Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιµος, υπό την αιγίδα της HFPA (Hellenic Financial Planners Association) µε προβλεπόµενη έναρξη στις 16:00 και έναρξη προσέλευσης στις 15:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πρόγραµµα και τους οµιλητές επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.hfpa.gr/en/mdrt-day-athens-2023-the-game-changers/ 

Η Πρόεδρος και η Επιτροπή Επικοινωνίας θα χαρούν να σας καλωσορίσουν στην Ηµέρα του MDRT µε ένα µήνυµα: “Να θυµάστε, “The Game Changers” είναι οι συνθήκες εκεί έξω, αλλά και όλοι εµείς…”

Η Επιτροπή Επικοινωνίας ευχαριστεί θερµά τις εταιρίες που εµπράκτως υποστηρίζουν την MDRT Day, Athens 2023: The Game Changers

MDRT Day, Athens 2023: The Game Changers
MDRT Day, Athens 2023: The Game Changers

MDRT MCC, Greece, 2022-2023

Σοφία Ζερβουδάκη, Country Chair, Ελλάδα • Ιωάννης Παναγόπουλος, Area Chair, Νότια Ελλάδα • Κατερίνα Χαραλαµπίδου, Area Chair, Βόρεια Ελλάδα • Λουκάς ∆αρζέντας, Local Chair, Independent Brokers-Ανεξάρτητα ∆ίκτυα • Άννα Νιολάκη, Local Chair, Αττική • Θωµάς Πουρλίδας, Local Chair, Θεσσαλονίκη • Νίκος Στυλιανός, Local Chair, Κρήτη • Νίκος ∆αµάλας, Company Chair, Εθνική Ασφαλιστική • Γιάννης Τσαλπαράς, Company Chair, NN Hellas

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.