1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια εξέδιδε ένα “ασφαλιστής” στην Κω!

Πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια εξέδιδε ένα “ασφαλιστής” στην Κω!

Πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια εξέδιδε ένα “ασφαλιστής” στην Κω!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

“Μαϊμού” ασφαλιστήρια συμβόλαια πουλούσε σε ανυποψίαστους καταναλωτές ένας “ασφαλιστής” στην Κω, τον οποίον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου οι αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλειδών έπειτα από συνεχόμενες καταγγελίες πελατών του.

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, ο ίδιος κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, είτε εξέδιδε ασφαλιστήρια μικρότερης κάλυψης και διάρκειας σε δεύτερη εταιρεία από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο. Με αυτόν τον τρόπο εισέπραττε τα ασφάλιστρα από ανυποψίαστους πολίτες-πελάτες χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, μία ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων, 3 κυνηγετικά όπλα που κατείχε χωρίς άδεια και 535 ευρώ.

Η αξία των πλαστών ασφαλιστηρίων ανέρχεται στα 18.586,39 ευρώ και η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί το πλήρες εύρος της απάτης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.